Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i Københavnnyheder

2022-02-01

AR Media vælger Aktuell Sikkerhet som mediepartner til Sectech Norge

Arrangøren af Sectech, AR Media International, har underskrevet en aftale med et norske magasin Aktuell Sikkerhet om messen Sectech Norge, som finder sted i Nova Spektrum i Lillestrøm, lidt uden for Oslo, den 9.-10. marts.

Even Rise hos Aktuell Sikkerhet understreger, at Sectech er et vigtigt mødested for sikkerhedsbranchen i Norge og glæder sig over, at magasinet nu er arrangementets mediepartner.

- Aftalen betyder, at Aktuell Sikkerhet bliver vores mediepartner på messen i Norge, og at vi derfor vil henvise udstillere, som ønsker at annoncere inden arrangementet, til Aktuell Sikkerhet, siger Deniz Bajkal hos AR media, der er projektleder for Sectech.

Aktuell Sikkerhet har i mange år været Norges førende fagblad på sikkerhedsområdet. Med både en trykt avis og en hjemmeside er Aktuell Sikkerhet den primære informationskanal, hvad angår information om det norske sikkerhedsmarked.

- Vi har gennem årene haft et vist samarbejde og haft et rigtig godt forhold til Aktuell Sikkerhet. De gør et godt stykke arbejde med at dække det norske sikkerhedsmarked, både via deres hjemmeside og deres trykte blad, siger Deniz Baykal.

- Derudover har Aktuell Sikkerhet været rigtig gode til redaktionelt at dække de skandinaviske messer generelt, herunder Sectech i Sverige og Danmark. Derfor føles Aktuell Sikkerhet virkelig som en naturlig samarbejdspartner for os.

Godt timet bladudgivelse

Også Even Rise, produktchef for Aktuell Sikkerhet hos forlaget Ask Media, ser positivt på samarbejdet.

- Vi har diskuteret et samarbejde i et stykke tid, og nu har vi taget et første skridt. Som arrangementets mediepartner ser vi muligheden for at hjælpe udstillere med at få deres brand og deres budskaber ud op til Sectech via vores hjemmeside og trykte magasin. Den næste trykte Aktuell Sikkerhet udkommer ved månedsskiftet februar/marts og er derfor perfekt timet til Sectech, siger han.

Sectech - stor begivenhed i Norge

Even Rise og Aktuell Sikkerhet vil også være til stede i løbet af de to udstillingsdage og lover, at mediet vil dække begivenheden ved at fortælle, hvad der vises på messen, og hvad der bliver diskuteret i paneldebatterne på seminarscenen.

- Sectech er en stor begivenhed i Norge, der samler sikkerhedsindustrien, og som giver et godt overblik over, hvad sikkerhedsteknologisektoren har at tilbyde markedet i dag. Det vil vi gerne fortælle om, siger Even Rise.

Tre år siden sidst

Lennart Alexandrie, CEO for AR Media International, er også meget tilfreds med samarbejdet og for endelig at kunne arrangere Sectech i Norge.

- Det er fantastisk sjovt at have Aktuell Sikkerhet med ombord nu, hvor vi endelig kan arrangere Sectech i Norge. Messen skulle have fundet sted i 2021, men blev rykket frem til 2022. Dermed er det tre år siden, at Sectech sidst blev arrangeret i Norge, siger han.

I løbet af den tid er udviklingen inden for områder som AI, cloud-løsninger og IoT gået stærkt. Det bliver interessant at se, hvordan det vil præge Sectech i år. Jeg håber at kunne læse om det i Aktuell Sikkerhet, kommenterer til sidst.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Detektor International Award 2022


Det bedste fra Sectech København
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: