Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i KøbenhavnTidligere vindere:Detektor International Award

Detektor International Award er stiftet for at opmuntre og præmiere virksomheder, som har udviklet produkter præget af innovativ og markedstilpasset teknik.
Udvælgelsen af nominerede produkter til Detektor International Award foretages af Detektors redaktion ud fra det udbud af produktnyheder, som er blevet præsenteret på det internationale marked i løbet af den seneste 12-månedersperiode. Producenter kan således ikke tilmelde et produkt til nominering. Alting foregår ud fra redaktionens strøm af nyheder og de kriterier, som motiverer til en nominering. Dette gør prisen unik i sikkerhedsbranchen.

Produkterne inddeles i følgende tre kategorier:
- Alarmer
- Adgangskontrol
- Kameraovervågning (CCTV)

Efter nomineringsceremonien finder der en afstemning sted. Vinderen i hver kategori tildeles den højeste karakter "Best Product", andenpladsen tildeles karakteren "Highly Commended Award" og tredjepladsen tildeles karakteren "Innovative Achievement Award".

Vinderen i hver kategori belønnes med "Best Product Award", som er en glasskulptur, specialdesignet for Detektor International Award af den verdensberømte glasdesigner Bertil Vallien. Dette er den mest prestigefyldte pris, en produktudvikler kan opnå.

Detektor International Awards
Bertil Vallien er Sveriges mest berømte glaskunstner og –designer. Han har fået mange priser og er rigt repræsenteret på alverdens museer. Siden 1960’erne har han været en av de mest indflydelsesrige svenske designere. Han har såvel påvirket det æstetiske udtryk som indført nye ideer for produktion og individualisering af glasset.


Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: