Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
10-11 March, 2021
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2020 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.


Tidligere vindere:Detektor International Award

Detektor International Award er stiftet for at opmuntre og præmiere virksomheder, som har udviklet produkter præget af innovativ og markedstilpasset teknik.
Udvælgelsen af nominerede produkter til Detektor International Award foretages af Detektors redaktion ud fra det udbud af produktnyheder, som er blevet præsenteret på det internationale marked i løbet af den seneste 12-månedersperiode. Producenter kan således ikke tilmelde et produkt til nominering. Alting foregår ud fra redaktionens strøm af nyheder og de kriterier, som motiverer til en nominering. Dette gør prisen unik i sikkerhedsbranchen.

Produkterne inddeles i følgende tre kategorier:
- Alarmer
- Adgangskontrol
- Kameraovervågning (CCTV)

Efter nomineringsceremonien finder der en afstemning sted. Vinderen i hver kategori tildeles den højeste karakter "Best Product", andenpladsen tildeles karakteren "Highly Commended Award" og tredjepladsen tildeles karakteren "Innovative Achievement Award".

Vinderen i hver kategori belønnes med "Best Product Award", som er en glasskulptur, specialdesignet for Detektor International Award af den verdensberømte glasdesigner Bertil Vallien. Dette er den mest prestigefyldte pris, en produktudvikler kan opnå.

Detektor International Awards
Bertil Vallien er Sveriges mest berømte glaskunstner og –designer. Han har fået mange priser og er rigt repræsenteret på alverdens museer. Siden 1960’erne har han været en av de mest indflydelsesrige svenske designere. Han har såvel påvirket det æstetiske udtryk som indført nye ideer for produktion og individualisering af glasset.


Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019


Detektor International Award 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2020 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: