Sectech NORWAY
10-11 March, 2021
Norges Varemesse
Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.


Inhold

Sectech har siden etableringen i 2001 været et naturligt mødested for alle, der arbejder med sikkerhedsteknik i forbindelse med fysisk sikring, såsom forskellige former for alarmsystemer, adgangskontrol og videoovervågning. Såvel udstilling som seminarer og sikkerhedsbanket tiltrækker fagfolk fra hele Norden. Til Sectech kommer producenter, distributører, integratorer og installatører. Men blandt de besøgende er også mange slutkunder, fx sikkerhedschefer, tekniske chefer og driftsansvarlige. Man kan roligt hævde, at alle markedets aktører på det sikkerhedstekniske område er repræsenteret.

Arrangementet finder sted hvert andet år i de tre skandinaviske hovedstæder og er blevet en succes i såvel Sverige som i Danmark og Norge.

Sectech-konceptet er identisk alle tre steder. Udstilling, seminarer og en banket. Udstillingen præges af sit kompakte format, som har til formål at skabe nærhed mellem udstillere og besøgere. Udstillingen er ligesom seminarerne teknisk fokuserede.


Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019


Detektor International Award 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2020 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: