Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København

nyheder

2021-11-08

Innovativ identitetsstyring fra Seriline

Seriline, der er specialist indenfor IAM (Identity and Access Management) viser på Sectech blandt andet Serix IAM, der er et kraftfuldt værktøj til at administrere en persons identitet i flere systemer. Sectech finder sted 1.-2. december i Bella Center.


Ved at hente persondata fra en pålidelig kilde som f.eks. et HR-system eller personalesystem og koble dem til andre systemer såsom adgangskontrolsystemer og printløsninger sikres det, at alle systemer altid er opdaterede.

Desuden kan man knytte devices såsom computer, mobiltelefoner og andet, der hører til ansættelsen, til en person, hvilket giver mulighed for at opnå fuld kontrol. For personer indenfor organisationen er der også flere værktøjer for selv at kunne administrere information om sig selv, f.eks. via en self service-station eller en brugerportal.

Den seneste nyhed fra Serix IAM er Iværksætterportalen, som gør det muligt for en organisations underleverandører selv at administrere adgang og tilladelser.

Serix Online – en skræddersyet bestillingsportal
Et andet af de produkter, som Serine præsenterer i Bella Center, er Serix Online, som tilbyder en nem og sikker måde at bestille blandt andet FotoID-kort, kameraklistermærker og tilbehør. Løsningen er lige så velegnet til ens egen virksomhed som til en forhandler, der ønsker at kunne tilbyde deres egne kunder en enestående grænseflade til bestilling af produkter.

Som kunde kan man følge hele processen fra bestilling til levering. Ved hjælp af AI kan Seriline Online nu hjælpe kunden med nemt at opfylde både deres interne og eksterne krav til billedhåndtering. Systemet fanger afvigelser eller et uautoriseret billede direkte i forbindelse med upload af billedet. Det betyder, at servicen nemt kan decentraliseres til organisationen helt ned til slutbrugeren. Dette er den første AI-lancering, Seriline har foretaget, men det er et område, virksomheden investerer meget i.

Et automatisk besøgssystem til alle behov
Visitor er et enkelt og fleksibelt besøgssystem, der hjælper en med at registrere og administrere ens besøgende på virksomheden digitalt. Besøgssystemet er velegnet til alle virksomheder og organisationer, hvor man har brug for et pålideligt system for at have styr på, hvem der opholder sig i virksomhedens lokaler.

Nu også integreret med ASSA ARX adgangskontrolsystem. Udover ASSA ARX er systemet allerede integreret med RCO M5, Office 365 og SSG. Adgangssystemets integrationer betyder blandt andet, at besøgende og entreprenører kan få midlertidig adgang via kode-som-kort-funktionen. Den besøgende modtager herefter en 6-cifret pinkode i invitationsmailen, som automatisk sendes ud i forbindelse med, at mødet oprettes via kalenderen i Office 365. SSG-forbindelsen betyder, at man i forbindelse med besøgsinvitationen kan tjekke, at entreprenøren har godkendt uddannelse, rette kompetence og gyldighedsperiode for deres SSG-uddannelser samt at kortnummeret til SSG-kortet kan aflæses og bruges i adgangskontrolsystemet.
Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2023 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: