Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i Københavnnyheder

2021-10-21

Nyt svensk samarbejde giver bedre ansigtsgenkendelse

Et nyt samarbejde mellem virksomhederne SystemHouse Solutions og Precise Biometrics gør ansigtsgenkendelse til identifikation for en kortholder i systemet - brugeren er nøglen, mens Integra sikringssystemet styrer adgangsrettighederne.


Integra version 8.20 understøtter integrationen med Precise Youniq ansigtsidentifikation som en enkel og sikker adgangs løsning. Man skal blot tilføje en selfie, og så giver den integrerede løsning adgang via ens ansigt som identifikationsnøgle til ens eksisterende rettigheder og adgangsmuligheder i Integra adgangskontrol-platformen.

- Integrationen mellem SystemHouse Solutions Integra system og Precise Biometrics giver mulighed for at opretholde adgangskontrol administration inden for ét samlet system, med øjeblikkelige opdateringer af ændringer samtidig med, at der åbnes for en lang række identifikations muligheder, siger Jonas Ahlgren, salgschef hos SystemHouse Solutions.

- Samarbejdet med SystemHouse er en milepæl i kommercialiseringen af Youniq og i tråd med vores strategi om at samarbejde med kvalitets platforme og systemer for at øge vores udbredelse. Integra har kapacitet til at styre og overvåge store komplekse virksomheder såvel som mindre virksomheder og er et meget værdsat system blandt kunderne. Sammen med Youniq vil det være et perfekt match for virksomheder, der ønsker at forenkle adgangen for medarbejdere og besøgende og øge bekvemmeligheden og sikkerheden, siger Stefan K. Persson, CEO for Precise Biometrics.

Med Precise Youniq ansigtsidentifikations-løsning installeret, har man en bekvem og sikker identifikation, der fungerer både online og offline. Man behøver aldrig bekymre sig om at miste sit adgangskort, når man selv er nøglen.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: