Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2021-10-07

Prosero styrker sin position i hele Norden

I mandags kunne vi fortælle, at sikkerhedskoncernen Prosero, der har hovedsæde i Sverige, har købt Nordjysk Låseteknik i Aalborg. Men det er ikke det eneste opkøb, den hurtigt ekspanderende virksomhed har foretaget her i efteråret. Sidst i september var det Nordland Lås og Sikkerhet i det nordlige Norge, og i denne uge blev købet af den sydfinske virksomhed

Lukkoässä Oy med afdelinger i Lahti og Hollola offentliggjort.


Nogle af medarbejderne i det Prosero-ejede Nordland Lås og Sikkerhet.

Gennem købet af Nordland Lås & Sikkerhet styrker Prosero sin tilstedeværelse i Nordnorge yderligere. Nordland Lås & Sikkerhet blev startet som en familievirksomhed i 1995 og har gennem årene opbygget en stærk position og et meget godt ry i et stort opland i det nordlige Norge.

Virksomheden tilbyder services inden for projektledelse, service og vedligeholdelse og har en bred kompetence inden for låse og adgangssystemer, dørautomatisering, alarmer, dørtelefoni og overvågningssystemer. I de senere år har virksomheden vist god vækst, og udsigterne for fremtiden ser lovende ud med mange attraktive, kommende projekter i en region i vækst. Med langvarige relationer til kunder inden for byggeri, ejendom og offentlig sektor omsatte Nordland Lås & Sikkerhet for 27 millioner kroner i 2020. Virksomheden har 17 medarbejdere, der er baseret på kontorer i Mo i Rana og Bodø, begge med butik begreber.

Attraktiv finsk virksomhed
Sydfinske Lukkoässä Oy med afdelinger i byerne Lahti og Hollola blev grundlagt i 1984 og tilbyder tjenester inden for installation og kommissionering, service og vedligeholdelse og leverer løsninger inden for låse- og adgangssystemer, dørautomatik, porttelefoni, alarmer og kameraovervågning (CCTV).

Selskabet har opbygget en attraktiv markeds-position med tilbagevendende projekter og service-opgaver fra et bredt kundegrundlag med stærke relationer til den offentlige sektor, ejendoms-selskaber og de mange industrier, der er etableret i regionen. Virksomheden har ifølge Prosero udvist en stærk historik med god vækst og lønsomhed i årenes løb, og med baggrund i den nuværende ordrebog og de seneste nyansættelser er fremtidsudsigterne fortsat gode. Selskabet omsatte for 1,3 millioner euro i seneste regnskabsår, har 9 ansatte kontorer i byerne Lahti og Hollola.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: