Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i Københavnnyheder

2021-10-04

Prosero køber Nordjysk Låseteknik

Med virkning fra 1. oktober 2021 har svenske Prosero Security Group overtaget Nordjysk Låseteknik, som herefter er en integreret del af den landsdækkende sikrings- og sikkerhedsvirksomhed Actas, der har været en del af Prosero siden 2019.

Til venstre ses Nordjysk Låsetekniks mangeårige administrerende direktør John Berg, og til højre administrerende direktør for Actas, Jørgen B. Kronborg.

Nordjysk Låseteknik er en traditionsrig specialvirksomhed, som er kendt for godt håndværk og god kundeservice overalt i landsdelen:

- Som professionelle låsesmede har vi gennem årene løst mange sikringsopgaver for både erhverv, private og offentlige virksomheder, siger John Berg, der er indehaver af Nordjysk Låseteknik.

Hos Actas og Prosero glæder man sig over familieforøgelsen:

- Det bliver en forstærkning af vores afdeling for mekanisk sikring, som har været i en rivende udvikling de seneste år, siger Jørgen B. Kronborg, der er adm. direktør for Actas, og han fortsætter:

- Vi ser frem til at udbygge og fremme afdelingen med de kompetencer, vi får tilført, så firmaets direktør John Berg og de øvrige dygtige medarbejdere er absolut velkomne på holdet.

Actas A/S er landsdækkende med salgs- og serviceafdelinger i Aalborg, Aarhus, Skive, Fredericia, København og Hårlev, og virksomheden råder over eget udviklings- og projekteringscenter.

Prosero er førende leverandør af teknisk sikkerhed med lang erfaring i branchen og stærk lokal forankring 90 steder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Virksomhedens tjenesteudbud omfatter rådgivning, integration, drift, vedligeholdelse, service og overvågning af alarmer, adgangssystemer, kamerasystemer, låse og brandsikkerhed. Prosero findes 53 steder i Sverige, 26 steder i Norge, 6 steder i Danmark og 5 steder i Finland. Den samlede omsætning er på mere end to milliarder SEK.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: