Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
NOVA Spektrum
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-09-28

Assa Abloy køber britisk producent af beslag til døre og vinduer

Assa Abloy har underskrevet en aftale om at købe Aaran Isle, en førende designer, producent og distributør af dør- og vinduesbeslag, baseret i Storbritannien.


Neil Vann, Executive Vice President i Assa Abloy og chef for division EMEIA.

- Opkøbet er i tråd med vores strategi om at tilføje supplerende produkter og løsninger til vores kerneforretning, siger Nico Delvaux, CEO for Assa Abloy.

Neil Vann, Executive Vice President i Assa Abloy og chef for EMEIA-divisionen, ser også Aaran Isle som en glimrende tilføjelse til Assa Abloys virksomhed og frem for alt til EMEIA's markedsregion i Storbritannien og Irland:

- Købet føjer kendte brands inden for beslag til døre og vinduer til vores portefølje. Aaran Isle har et godt ry for at udvikle innovative produkter og har en markedsledende kundeservice med et passioneret og erfarent team, kommenterer han.

Aaran Isle har cirka 560 ansatte og blev grundlagt i 1971. Virksomheden har fremstilling og distribution i Storbritannien, Irland, Europa og Kina. Salget i 2020 beløb sig til cirka 872 millioner DKK (100 MGBP).

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: