Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2021-09-28

Assa Abloy køber britisk producent af beslag til døre og vinduer

Assa Abloy har underskrevet en aftale om at købe Aaran Isle, en førende designer, producent og distributør af dør- og vinduesbeslag, baseret i Storbritannien.


Neil Vann, Executive Vice President i Assa Abloy og chef for division EMEIA.

- Opkøbet er i tråd med vores strategi om at tilføje supplerende produkter og løsninger til vores kerneforretning, siger Nico Delvaux, CEO for Assa Abloy.

Neil Vann, Executive Vice President i Assa Abloy og chef for EMEIA-divisionen, ser også Aaran Isle som en glimrende tilføjelse til Assa Abloys virksomhed og frem for alt til EMEIA's markedsregion i Storbritannien og Irland:

- Købet føjer kendte brands inden for beslag til døre og vinduer til vores portefølje. Aaran Isle har et godt ry for at udvikle innovative produkter og har en markedsledende kundeservice med et passioneret og erfarent team, kommenterer han.

Aaran Isle har cirka 560 ansatte og blev grundlagt i 1971. Virksomheden har fremstilling og distribution i Storbritannien, Irland, Europa og Kina. Salget i 2020 beløb sig til cirka 872 millioner DKK (100 MGBP).

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: