Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
NOVA Spektrum
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-09-21

Laserdetektering fra Optex sikrer nyt luksushotel i London

Et nyt femstjernet luksushotel på Leicester Square i London vil blive sikret med kompakte og intelligente Optex Redscan RLS-2020 Lidsar lasersensorer.


Londoner, en del af Edwardian Hotels London-gruppen, er lige åbnet i september 2021 og betragtes som verdens første superboutique-hotel. Det har 350 værelser fordelt på 16 etager, inklusive seks kælderetager, med seks konceptrestauranter, en privat medlemsklub, en biograf, en række møde- og eventlokaler og en hel wellness-etage udstyret med fitnesscenter, pool og spa.

Store krav
Hotellet har i alt seks restaurant- og barområder med dyre whiskyer, vine og andre drikkevarer udstillet døgnet rundt. I betragtning af den samlede værdi af drikkevarerne bag hver bar, havde hotellet brug for at finde en sikkerhedsløsning. Løsningen skulle være præcis og pålidelig og kunne integreres med hotellets eksisterende sikkerhedssystem samt være æstetisk diskret.

Optex specificerede og installerede sin Redscan RLS-2020 lasersensor i loftet på hver af de syv søjler. RLS-2020-sensorerne giver en "virtuel" væg, der kan tilpasses, det vil sige en sikret overflade, som ikke kan ses med det blotte øje, men som omfatter et 95-graders detekteringsområde på 20x20 meter eller 30 meters radius-registreringsareal.

Laserteknologien fungerer ved at analysere hastigheden, størrelsen og afstanden til objekter, der detekteres, hvilket betyder, at den sporer objekterne inden for detekteringsområdet og forstår objektets størrelse / afstandsforhold. Dette gør det muligt helt nøjagtigt at registrere en bestemt objektstørrelse enten på afstand eller på nært hold. Hvis der registreres en bevægelse, lyder en sikkerhedsalarm, og der sendes straks advarsler til et døgnbemandet sikkerhedskontrolrum på stedet.

- Vi har arbejdet med Optex i en årrække og installeret virksomhedens teknologi på en række af vores andre hoteller, og for dette nye og ekstremt spændende projekt var der ikke andet på markedet, som kunne opfylde vores krav, siger Darren Carter, CEO i Sikkerhed og bæredygtighed på Edwardian Hotels London.

- Optex lasersensorer er en enkel, men stadig meget effektiv løsning, der giver det allerhøjeste detektionsniveau, som let kan integreres med vores bredere sikkerhedsoperationer på hotellet, forklarer han videre.

Ben Linklater, kommerciel direktør hos Optex, mener, at Optex Lidar-teknologien giver den største nøjagtighed, når det kommer til detektion:

- Vi arbejder konstant på at forbedre vores teknologi for at levere detekterende løsninger af højeste kvalitet. I tæt samarbejde med Darren og hans team kunne vi tilbyde en meget præcis detektionsløsning, som opfyldte deres krav. Vi er stolte over at have arbejdet med Londoner, dette prestigefyldte projekt, som bliver en af verdens mest omtalte gæstfrihedsoplevelser, slutter han.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: