Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2021-09-02

Addsecures nye kamerasystem øger trafiksikkerheden

Addsecure Roadview er et system baseret på et nyt 4G-kamera med indbygget telematik. Det nye state-of-the-art system, der er designet til kommercielle køretøjer, tilbyder GPS-sporing i realtid, HD-video og detaljerede data om førerens adfærd.

Addsecure har lanceret Roadview, et nyt kamerasystem designet til virksomheder med erhvervskøretøjer, der søger en omkostningseffektiv løsning til at spore deres bilpark, minimere risici og forbedre førersikkerheden.

- Vores nye kamerasystem vil ændre spilplanen for transportvirksomheder med erhvervskøretøjer, der leder efter en omkostningseffektiv løsning til at spore deres køretøjsflåde, minimere risici og forbedre førersikkerheden, siger Magnus Gunnergård, VP Product and Technology hos Addsecure Smart Transport.

- I årevis har vi været med til at sikre nogle af Storbritanniens største bilparker og leveret fuldt integrerede kameraløsninger med fantastiske resultater med hensyn til at reducere ulykkesfrekvenser og forsikringsomkostninger. Med vores nye kameraløsning vil vi også tilbyde disse fordele til kunder i resten af Europa, kommenterer han videre.

Med en 150-graders synsvinkel og 1080p-opløsning fanger det nye 4G-kamera hele vejen foran køretøjet, hvilket giver ubestridelige billedbeviser, hvis dette skulle vise sig nødvendigt. Dette renser ikke blot chauffører fra falske anklager, men sikrer, at man kan undgå at betale for 50/50-krav. Ved at forsyne forsikringsselskaberne en skadesrapport fremskyndes også erstatningsprocessen for ulykker forårsaget af ens egne chauffører, hvilket minimerer omkostningerne ved det endelige krav.

For den engelske virksomhed Waterlogic har kameraet allerede betalt sig selv 12 måneder efter introduktionen, da ulykkesfrekvensen er faldet med mere end 50 procent, og der har været flere tilfælde, hvor kameraet har renset chauffører for falske forsikringskrav.

- Kameraerne ændrede sikkerhedsstandarderne for bilparken allerede efter et par måneder. Efter en hurtig udvidelse af bilparken over en relativt kort periode steg ulykkesfrekvensen og førte til høje forsikringspræmier, siger Lee Shropshire, køretøjschef hos Waterlogic i Storbritannien.

- Efter installation af kameraerne tog chaufførerne et større ansvar for deres kørselsadfærd. Og da vi kombinerede dette med en skræddersyet chaufføruddannelse, som vi kunne tilbyde takket være data og billeder fra kameraerne, bemærkede vi en dramatisk reduktion i ulykkesfrekvenser, forsikringsomkostninger, og vi oplevede en samlet forbedret sikkerhed for bilparken, forklarer han videre.

Med Addsecure Roadview har transportfirmaet altid adgang til data om køretøjets placering og førerens kørselsadfærd samt billeder af eventuelle uheld, der er sket - alt sammen via en letanvendelig, webbaseret platform. Via skybaseret 4G-teknologi sendes alle hændelser direkte til webplatformen, hvor de kan gennemgås, analyseres og downloades med det samme.

- For dem, der har brug for en mere "mobil" løsning, er der en mobilapp, som kan bruges til at overvåge og spore transporter, slutter Lee Shropshire.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: