Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-08-26

Prosero udnævner Eva Hemb til ny CFO

Siden starten i 2017 har svenske Prosero Security Group haft en hurtig vækstrejse drevet af både opkøb og stærk organisk vækst, og blandt mange nordiske virksomheder ejer Prosero danske Actas. Eva Hemb er nu udnævnt til ny CFO for Prosero. Hun har stor erfaring fra lignende vækstvirksomheder i et internationalt miljø.


Eva Hemb, ny CFO i Prosero Security Group.

- Prosero har afdelinger i hele Norden og er i gang med at ekspandere til endnu flere lande. For at fortsætte denne vellykkede vækstrejse for Prosero har vi nu rekrutteret Eva Hemb som ny CFO. Hun har blandt andet en omfattende erfaring fra B&B Tools, Saint Gobain og Dahl, siger Proseros CEO, Fredrik Gren.

- Med Eva får vi de Prosero-færdigheder, vi har brug for, når vi med stadig høje vækstrater styrker vores position på alle hjemmemarkeder. Evas erfaring fra virksomheder i et internationalt miljø baseret på decentral forretningslogik og fra ledende stillinger i den børsnoterede B&B Tools-gruppe vil være værdifuld i den ekspansive fase, vi er i nu, kommenterer Gren.

- Prosero er en virksomhed med høj vækst på et marked med stort potentiale. Kombinationen af succesrige iværksættervirksomheder med et stort kundefokus og høj fleksibilitet og den større virksomheds udviklingsressourcer og bæredygtighed garanterer en fortsat interessant vækstrejse. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af teamet hos Prosero, siger Eva Hemb.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: