Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2021-08-24

Eksplosionssikrede Axis-kameraer

Axis Communications har lanceret to nye eksplosionsbeskyttede kameraer designet til at overvåge store områder, og som sender en advarsel, når der registreres brand eller røg. De er primært beregnet til sundheds-, sikkerheds- og miljøapplikationer (HSE) i potentielt brandfarlige områder og har opnået verdensomspændende Ex-certificering.

De robuste, eksplosionssikrede kameraer hjælper med at beskytte produktionsprocesser på afstand og kan sikre, at personale kun sendes ind i potentielt eksplosive miljøer, når det er nødvendigt.

Axis XPQ1785 er et 1080P PTZ-kamera med 32 x optisk zoom og kontinuerlig 360 graders panorering og tiltning op til 200 grader i sekundet.

Den anden model er Axis XFQ1798, et fast kamera med en kraftig, ekstremt lysfølsom 4/3" billedsensor, der tilbyder 4K-opløsning ved 30 fps.

Begge modeller leveres med 5 års garanti og er globalt certificerede klasse I / II / III Div 1 og Zone 1.21, IIC, IIIC rustfrit stål (316L) kameraer til brug i farlige områder (i henhold til NEC, CEC, IECEx og ATEX). Med indbygget røgalarmanalyse overvåger de konstant for tegn på røg eller brand i potentielt brandfarlige miljøer og sender en advarsel, hvis der opdages brand eller røg, hvilket hjælper med at beskytte personale og reducere farer.

De robuste, eksplosionssikrede kameraer hjælper med at beskytte produktionsprocesser på afstand og kan sikre, at personale kun sendes ind i potentielt eksplosive miljøer, når det er nødvendigt. Med vekselstrøm (110-230 VAC) og netværk (Ethernet + SFP-port til fiber / coax) tilsluttet direkte til kameraet, kræves der ingen ekstra strømforsyning.

De nye kameraer vil være tilgængelige via Axis' distributionskanaler i løbet af efteråret.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: