Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-08-19

Securitas-virksomhed integrerer kamera-alarmstyring fra Eagle Eye

Securitas-virksomheden Protectas integrerer "cloud-to-cloud-løsning" fra Sitasys og automatiseret styring af videoalarmer fra Eagle Eye.


Protectas, et schweizisk datterselskab til Securitas, har i samarbejde med amerikanske Eagle Eye Networks og schweiziske Sitasys implementeret en "cloud-to-cloud" overvågningsløsning i sit eksisterende operativsystem. Integrationen forbinder Protectas overvågningscentraler med automatiseret videodetektering til at transportere sine tjenester i Schweiz.

Pascal Hulalka, CTO hos Protectas, ser store fordele ved integrationen:

- Integrationen af cloudløsninger i sikkerhedsområdet gør det muligt for brugerne at udveksle data digitalt, spare tid, reducere driften til et minimum og undgå unødvendige udrykningsudgifter takket være automatiseret lyd- og videodetektering, siger han.

Det integrerede system giver brugerne mulighed for at forbinde videoanalyse med smarte arbejdsgange og automatisere driftsprocesser. Derudover kan brugerne indeksere, søge, downloade og analysere videooptagelser fra alarmhændelser fra Sitasys evalink-platform. Integrations- og verificeringsprocessen sparer tid, reducerer driften til et minimum og forhindrer unødvendige udgifter til nødsituationer.

For nylig implementerede Sitasys og Eagle Eye Networks også avanceret analyse fra Eagle Eye Cloud VMS, hvor alarmer kan overvåges og administreres automatisk fra Sitasys Evalink alarmstyringsplatform.

- Med Sitasys Evalink-platform hjælper vi virksomheder som Protectas med at automatisere processer og skabe yderligere værdi for deres kunder, siger Peter Monte, CEO og grundlægger af Sitasys AG.

Peter Monte mener, at problemfri integration af ægte cloud-systemer resulterer i et fantastisk økosystem for brugerne:

- Jeg er virkelig glad for, at Protectas deler denne vision og hurtigt har forstået værdien af en sådan løsning for deres organisation, siger han.

Fordelene kort fortalt

Fordelene, som Peter Monte mener, at løsningen giver, omfatter:

• Kombination af viden og knowhow fra eksperter inden for sikkerheds- og videoindustrien

• Alarm- og videosikkerhedsplatform med flere protokoller.

• Åben og sikker platform, der giver fleksibilitet og skalerbarhed.

• To sikkerhedscentraler til redundant, national dækning.

Sikkerhedsøkosystemer

Rishi Lodhia, CEO for Eagle Eye Networks EMEA, er enig i de fordele, som Peter Monte understreger.

- Vi vidste, da vi startede samtalen med Sitasys, at en rigtig cloud-to-cloud video- og alarmintegration ville give stor værdi for alarmcentralerne. Nu, hvor Protectas har besluttet at vedtage denne løsning, er vi overbeviste om, at dette kun er begyndelsen på, hvordan vi bidrager til at skabe et bedre, mere integreret sikkerhedsøkosystem med vores åbne API-strategi, kommenterer han.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: