Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-07-05

Nyt AI-kamera fra Bosch

Bosch lancerer Autodome IP Starlight 5100i IR, som har en ny 1 / 1,8 tommer sensor, 4-megapixel billedopløsning og 30 x optisk zoom.

Autodome IP-Starlight 5100i IR, et nyt Bosch-kamera, designet til udendørs brug.

Kameraet tilbyder HDR X kombineret med Starlight-teknologi og dobbelt IR til at tage billeder, der kan skelne mellem enkeltpersoner og objekter, som kan bruges som identifikation eller bevis. Kameraet suppleres også med kunstig intelligens, hvilket betyder, at det selv i hvile-mode kan hjælpe operatøren med objektgenkendelse i områder af interesse for at forbedre sikkerheden i forbindelse med f.eks. byovervågning eller andre perimetersikringsapplikationer.

Autodome IP-stjernelys 5100i IR er designet til udendørs brug, da det har en viskerfunktion med regnsensor, som aktiveres under våde forhold for at opretholde klare billeder. Vejrbestandigheden understreges af det faktum, at enheden er IP66-klassificeret, og derudover er kamerahuset IK10-klassificeret, hvilket bekræfter kameraets modstandsdygtighed over for hærværk.

Ikke kun til sikring
For at et overvågningssystem kan være forudsigeligt, er det vigtigt at overveje fordelene ved at tolke videodata, og hvordan det kan bruges til mere end blot sikkerhed. For at understøtte dette har Autodome IP Starlight 5100i IR indbygget Essential Video Analytics - en indbygget AI, som gør det muligt for kameraet at generere metadata fra det optagede materiale, som derefter kan konverteres til brugbare data til forskellige applikationer. Kameraets AI kan også gøre det muligt hurtigt at analysere billeder fra perioder med lagret optagelse og straks være i stand til at finde en bestemt begivenhed, så en operatør kan handle hurtigere og mere effektivt mod potentielle trusler.

Brugbare optagelser 24/7
En af de største udfordringer i forbindelse med byovervågning er at kunne tage nyttige billeder både om dagen og om natten. Autodome IP Starlight 5100i IR tilbyder HDR X kombineret med starlight-teknologi og dobbelt integreret IR-belysning og hvid belysning for at tage billeder døgnet rundt. Den nye HDR X-teknologi har et dynamisk område på op til 133 dB, som sikrer perfekt eksponering i dagslys og eliminerer slørede billeder som følge af bevægelse på steder med meget trafik og udfordrende lysforhold.

Under dårlige lysforhold tilbyder Starlight-teknologien klare og skarpe farvebilleder ned til 0,010 lux. Den integrerede IR-belysning kan hjælpe med at identificere objekter i sort/hvid i op til 320 meter takket være den intelligente IR-detektion, som garanterer optimal detektion af objekter uanset zoomniveau. Det synlige hvide lys virker afskrækkende for indtrængen, plyndring og andre uønskede aktiviteter i byovervågningsinstallationer.

Sikker opbevaring af certifikater
Alle Bosch IP-kameraer er designet til sikkerhed baseret på et indbygget "Trusted Platform Module" (TPM), der sikkert gemmer alle certifikater og nøgler, som er nødvendige til autentificering og kryptering. Denne metode tilbyder omfattende brugeradministration for at sikre, at kun autoriserede brugere har adgang til data.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: