Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-04-19

Fortsat samarbejde mellem Iloq og F1-stjernen Kimi Räikkönnen

Kimi Räikkönnen vil være iført sin Iloq-prydede hjelm under hele Formel 1-sæsonen 2021, som startede i Bahrain i marts, da racerstjernen underskrev en ny sponsoraftale med Iloq.

Iloq har samarbejdet med F1-stjernen Kimi Räikkönnen siden 2019.

Den finske innovator inden for digitale låse, Iloq, fortsætter i 2021 sit partnerskab med den tidligere verdensmester i Formel 1, Kimi Räikkönen. Kimi kører igen for Alfa Romeo Racing Orlen-teamet.

Iloq har samarbejdet med Kimi siden 2019. I løbet af de sidste to år har Iloq fortsat sin succesfulde vækstrejse og har udvidet sine aktiviteter til mange nye lande og markeder.

- Kimi Räikkönens tid og engagement i Iloq har hjulpet os med at øge vores synlighed og udvide vores netværk af forhandlere og vores kundebase. Han har været en drivkraft i vores brandbuilding og bidraget til, at vi har styrket vores ry som markedsleder inden for den digitale låsebranche, siger Joni Lampinen, marketingchef hos Iloq.

- Vi vil fortsætte med at udnytte denne succes for at opnå yderligere vækst uden for Europa, opfylde vores planer for ekspansion både måde øst og vest, herunder Mellemøsten, samt sikre, at fordelene ved vores løsninger når nye kunder, partnere og interessenter på global skala, forklarer han.

Kimi Räikkönen kommenterer også samarbejdet, som han mener har fungeret meget smidigt:

- På grund af de usædvanlige omstændigheder i 2020 var mine aktiviteter fokuseret på virtuelle begivenheder, forretningsnetværk samt at gøre det muligt for virksomheden at skabe markedskommunikation og digitalt indhold. Jeg ser frem til den nye sæson, hvor jeg forhåbentlig igen vil møde mange af Iloqs kunder og partnere, og hvor jeg kan fortsætte med at hjælpe virksomheden med at blive velkendt over hele verden ved at sprede budskabet om fordelene ved digitale låse, siger Räikkönen.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: