Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-04-06

Teletec satser stort på tyverialarmer

Kunder bevæger sig mere og mere opad i værdikæden, og derfor udvider Teletec nu sit tilbud inden for tyverialarmer.

- Dette er et stort træk og en meget stor satsning, som vi foretager i hele alarmmarkedet. Vi har faktisk aldrig satset så meget før, siger John Väyrynen, forretningsudviklingschef i Teletec.

- Dette er et stort træk og en meget stor satsning, som vi foretager i hele alarmmarkedet, siger John Väyrynen, forretningsudviklingschef i Teletec.

- Vi, ligesom næsten alle andre i denne branche, har i de sidstev 5-10 år satset mest på kameraer, så der er ikke sket meget på indbrudsalarmsiden. Men en ændring, vi har set, er, at vores kunder (dvs. installatørerne) er steget opad i værdikæden og ønsker at arbejde med sikkerhedssystemer, der kan håndtere både kameraer og adgangskontrol, siger John Väyrynen.

Betal for funktion
Han mener, det er muligt at dele markedet op i tre dele: hjemmealarmmarkedet, et mellemsegment med for eksempel detailhandel, og endelig større, integrerede systemer. Teletec har nu tilbud til alle dele af markedet.

- Vi ser tydeligt, at vores kunder bevæger sig opad, og derfor lancerer vi Ksenia, som er en avanceret løsning, der huser kameraer, adgangskontrol og elektronisk dørkontrol. Vi er allerede markedsleder inden for mellemsegmentet gennem vores stærke DSC-sortiment.

John Väyrynen mener, at det er muligt at arbejde mere moderne med Ksenia.

- Arkitekturen er meget moderne, men også hvordan man kan fjernbetjene og administrere sine kunder og hjælpe dem. Det er et skridt i retning mod at få kunderne til at arbejde mere mod Security as a Service, og for at kunne gøre det skal der være en intelligent portal.

Han mener også, at det vil være skalerbart, for eksempel hvis en slutkunde har brug for tyverialarmer i alarmklasse 3 og ønsker at supplere med kameraer.

- På langt sigt vil kunden muligvis have videoanalyse med en bestemt funktion, og derefter betaler kunden specifikt for den funktion. Det er meget baseret på, at slutkunden betaler for det behov, han har lige her og nu. Og så kan slutkunden vokse op og ned i dette.

Dette er dog endnu ikke et "rigtigt" SaaS-tilbud, men en systemintegrator kan bruge Ksenia som en platform for SaaS, siger John Väyrynen.

Fjernservice er vigtig
Generelt beder kunderne ifølge Teletec mere og mere om løsninger, hvor det er muligt at håndtere både indbrudsalarmer, adgangskontrolsystemer og sikkerhedskameraer i et og samme system. Og derfor bliver det naturligt, at mange kunder bevæger sig opad i værdikæden mod større og integrerede systemer, og de enklere, pakkede løsninger bliver færre. Det bliver også vigtigere for integratorer med systemer, hvor det er muligt at arbejde med fjernservice og håndtere flere kunder på en effektiv måde. Dette er ikke mindst blevet bemærket under pandemien, hvor service på stedet blev reduceret af naturlige årsager. Teletec taler også varmt om Power Manage-portalen, der kan bruges til at udføre fjernservice på DSC- og Visonics-systemer.

Hvad angår Ksenia, ser John Väyrynen, at systemet kan imødekomme højsikkerhedssegmentets behov, samtidig med at systemet er skalerbart.

- Eksempler på virksomheder, som det er velegnet til, er industrikunder, men det kan også være for privatpersoner, ofte mere eksklusive hjem, hvor man ønsker bestemte funktioner og måske integrerer med belysning og andre ting.

Teletec ser den største vækst i den nederste del af markedet, men det skyldes sandsynligvis, at det er en ret ny investering, som virksomheden foretager. Tyverialarmer for erhvervskunder er omtrent de samme fra år til år uden nogen større vækst.

- Men det er også derfor, vi tager dette skridt og satser på Ksenia for at udvide vores tilbud inden for virksomhedsalarmer. Og vi tror på, at vi kan vokse i et delmarked, hvor vi ikke tidligere har haft noget tilbud, fordi vi har et bredere sortiment, der simpelthen passer til alle vores kunder, siger John Väyrynen.

Flere nyheder
Teletec vil også begynde at tilbyde IQ-paneler fra Qolsys, der er kompatibelt med løsninger fra "service provideren" Alarm.com.

- Når vi taler om tjenester, er Alarm.com det, der er mest konkret, når det kommer til en tjensteficering af alarmtilbudet. Dette er noget, vi vil lancere bredt her til foråret. Du kan opgradere gamle systemer og forbinde nye og få hele Alarm.com-panelet til slutkunden, hvor han kan gøre mange ting, som gør det til et ultramoderne indbrudssystem.

Alt integreres til Alarm.com, som bliver en slags hub for alarmsystemet.

- Samlet set er dette en meget stor satsning, som vi foretager i hele alarmmarkedet, og vi har aldrig satset så meget tidligere, siger John Väyrynen.

Med hensyn til fremtiden mener han, at der vil være plads til ny teknologi.

- Der er en masse teknologi derude, som er relativt gammel. Jeg tror, at kunderne vil begynde at se på smartere platforme og ikke ønsker at være så styrede til at ende i ét bestemt system.

- Det går i retning mod mere åbne platforme, og det bør være lettere at integrere ny teknologi. Meget vil også dreje sig om at få nyttige data om f.eks. kundeadfærd, der er kommercielt værdifuld for kunden snarere end ren sikkerhed.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: