Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-04-01

Verdens første certifikat til hjullås

Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC) har udstedt verdens første certifikat til virksomheden Rimgard for hjullås i klasse 3 i henhold til standarden SSF 049.

- Hjullåsen er meget innovativ, og vi er glade for, at de har ladet os håndtere certificeringsprocessen, siger Mårten Wallén, administrerende direktør for SBSC.


Idéen til Rimgards smarte hjullås opstod, da firmaets grundlægger, Lars Ivarsson, fik stjålet fælgene på sin Porsche.

Mårten Wallén ser store muligheder i Rimgards hjullås.

- Vi er mange, der er trætte af tyverier af dæk og fælge, og med dette certificerede produkt bliver det betydeligt vanskeligere for tyvene.

Rimgard er et svensk firma, der designer og fremstiller fælglåse. Ideen til den smarte hjullås opstod, da grundlæggeren, Lars Ivarsson, selv fik stjålet fælgene til sin Porsche. Det var startskuddet for en karriereændring og dannelsen af Rimgard.

- Låsen har gennemgået og bestået en række krævende tests, både af Rimgard selv og af tredjeparter og har opnået den højeste sikkerhedsklasse. Låsecylinderen fra Assa Abloy er en højsikkerhedscylinder med ekstrem modstand mod manipulation og opdirkning, siger Martin Ljungqvist, administrerende direktør for Rimgard.

Fælge og dæk har stor økonomisk værdi for tyven på det sekundære marked, og tyverier af hjul fra køretøjer udgør store omkostninger for forsikringsselskaberne og dermed også for forsikringstagerne. Der er en række forskellige produkter, som gør denne type kriminalitet vanskeligere, men Rimgard er i øjeblikket den eneste klasse 3-certificerede hjullås i hele verden.

- Vi er meget stolte af certificeringen, fordi det er en officiel anerkendelse af Rimgard som det absolut sikreste produkt på markedet, siger Martin Ljungqvist.

- Vi valgte SBSC som certificeringsorgan, fordi de er førende på certificeringsmarkedet og har et stærkt brand med høj grad af anerkendelse både hos privatpersoner og forsikringsselskaber, konkluderer Ljungqvist.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: