Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-03-26

Atea fastholder status som Milestone Diamond Partner

Atea er for andet år i træk blevet tildelt det højeste partnerniveau hos Milestone, hvilket blandt andet giver kunderne ekstra fordele.


Kun 21 ud af Milestone Systems flere end 11.000 partnere har opnået den øverste status som Milestone Diamond Partner. Én af dem er Atea, som for andet år i træk har opnået den prestigefulde diamant-status hos softwarevirksomheden, der er specialiseret i videoovervågning.

Diamantpartnere anerkendes for at have ekspertviden om hele Milestones palette af produkter og løsninger og en evne til at kunne sammensætte skræddersyede løsninger til kunderne.

- Vi har samarbejdet med Milestone Systems i mere end 20 år, hvilket gør vores samarbejde og team unikt både på rådgivning og programmering af løsninger. Vores teknikere har de højeste Milestone-certificeringer og dermed evnerne til at implementere og servicere de mest krævende projekter hos vores kunder, siger Jimmi Hegn Jørgensen, der er Manager, Sikring Øst & Vest i Atea.

Som Diamond Partner har Atea adgang til mange fordele, herunder prioriteret teknisk support og direkte adgang til Milestone Advisory Board. Det tætte partnerskab med Milestone betyder desuden, at Atea kan tilbyde tredjeparts-produkter som for eksempel adgangskontrolsystemer, video- og lydanalyse, sensorer og anden sikkerhedssoftware, der kan integreres ind i Milestone-software.

- Vi er rigtig glade for at knytte endnu tættere bånd både til Milestone, der er en af de førende på området for intelligent videoovervågning – hvilket er et fokusområde for Atea Sikring – og vi ser frem til at kunne skabe endnu større værdi for vores kunder inden for overvågning, siger Jimmi Hegn Jørgensen.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: