Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-03-16

Vanderbilt og Comnet får Triton som ejer

Triton har underskrevet en aftale om at købe Acre, en førende udbyder af sikkerhedsprodukter og løsninger. Aftalen betyder, at velkendte Acre-navne som Vanderbilt, Comnet og Razberi har fået ny ejer.

Dette partnerskab vil gøre det muligt for os at fortsætte med at investere i innovation og tage vores markedsledende løsninger videre ud til kunderne, siger Joseph Grillo, CEO i Acre.

Triton vil investere sammen med Acres nuværende ledelsesteam. Acres tidligere majoritetsinvestorer, LLR Partners, der har arbejdet med virksomheden siden 2013, vil forlade virksomheden. Ingen oplysninger om købsprisen eller andre økonomiske vilkår er blevet offentliggjort.

Acre er en globalt førende leverandør af produkter inden for adgangskontrol og indbrudsalarmer samt videoovervågnings- og kommunikationsnetværk. De virksomheder, som indgår i koncernen, er Vanderbilt, Open Options, RS2 Technologies, Comnet og Razberi.

Støtte til flere Acre-opkøb
Peder Prahl, direktør for Triton Funds, lover Tritons aktive støtte til Acres ledelse og medarbejdere som en stabil ejer ved at investere i virksomhedens vækst og udvikling.

- Vores branchekendskab og internationale netværk vil yderligere styrke Acres position som en førende, global udbyder af intelligente elektroniske sikkerhedsløsninger, siger han.

Joseph Grillo, CEO for Acre, er også optimistisk med hensyn til fremtiden for den nye ejerstruktur:

- Når vi kommer til næste vækstfase og skal nå nye milepæle, er vi glade for at byde Triton velkommen som partner for at hjælpe os med at øge vores tilstedeværelse og kapacitet organisk og gennem nye opkøb. Dette partnerskab giver os mulighed for at investere i innovation og tage vores markedsledende løsninger videre ud til kunderne, siger han.

325 ansatte i 25 lande
Acre er verdens førende inden for levering af integrerede teknologier og tjenester. Siden starten i 2012 har Acre spillet en vigtig rolle i udviklingen og gennemførelsen af sikkerhedsinitiativer på globalt plan. Koncernens varemærker Vanderbilt, RS2, Open Options, Comnet og Razberi leverer avancerede løsninger til tusinder af kunder over hele verden. I dag har Acre cirka 325 ansatte i over 25 lande.

18 milliarder euro i omsætning
Siden starten i 1997 har Triton støttet ni fonde med fokus på virksomheder i branchen, forretningsservice samt forbruger- og sundhedssektoren. Triton Funds investerer i og støtter den positive udvikling af mellemstore virksomheder med en stærk europæisk arv. Triton forsøger at hjælpe med at opbygge bedre virksomheder på lang sigt. Triton og dets ledere vil være agenter for positive ændringer i retning af bæredygtige, operationelle forbedringer og vækst. De 45 virksomheder, der i øjeblikket er i Tritons portefølje, har en samlet omsætning på ca. 18,2 milliarder euro og ca. 100.800 ansatte.

- Acre opererer i det strukturelt voksende, fragmenterede og modstandsdygtige elektroniske sikkerhedsmarked med en attraktiv kundeportefølje og en stærk markedsposition i de geografiske områder, hvor de opererer. Vi ser frem til at arbejde med Joe og teamet, da Acre begynder sin næste fase af sin rejse, tilføjer Sachin Jivanji, Triton Funds Investment Advisor.

325 ansatte i 25 lande
Acre er verdens førende inden for levering af integrerede teknologier og tjenester. Siden starten i 2012 har Acre spillet en vigtig rolle i udviklingen og gennemførelsen af sikkerhedsinitiativer på globalt plan. Dens mærker, Vanderbilt, RS2, Open Options, Comnet og Razberi, leverer avancerede løsninger til tusinder af kunder over hele verden. I dag har Acre cirka 325 ansatte i over 25 lande.

18 milliarder euro i omsætning
Siden starten i 1997 har Triton støttet ni fonde med fokus på virksomheder i branchen, forretningsservice, forbruger- og sundhedssektoren. Triton Funds investerer i og støtter den positive udvikling af mellemstore virksomheder med en stærk europæisk arv. Triton forsøger at hjælpe med at opbygge bedre virksomheder på lang sigt. Triton og dets ledere vil være agenter for positive ændringer i retning af bæredygtige, operationelle forbedringer og vækst. De 45 virksomheder, der i øjeblikket er i Tritons portefølje, har en samlet omsætning på ca. 18,2 milliarder euro og ca. 100.800 ansatte.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: