Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2020-10-21

Aritech-brandet relanceres og erstatter Interlogix

Det globale indbruds- og videobrand Aritech bliver nu relanceret og vil blive brugt i flere regioner, herunder Australien og New Zealand, Latinamerika og dele af Asien. Aritech erstatter Interlogix som det nye brand for den globale indbrudsportefølje til privatboliger og erhverv med integreret adgangskontrol og videoløsninger.


Aritech er en førende udbyder af sikkerhed- og personsikkerheds- løsninger og er en del af amerikanske Carrier Global Corporation, som er førende global leverandør indenfor sikkert og bæredygtigt byggeri og ”cold chain”-løsninger. Aritech har været en spiller i den europæiske sikkerhedsbranche siden stiftelsen i 1980, indtil virksomheden blev omdøbt til Interlogix i 2010.

- Aritech står for pålidelighed, kundecentrering og innovation, udtaler Stéphane Baudena, administrerende direktør, Fire & Security Products EMEA, Carrier, og fortsætter: 

- Vi er stolte over at relancere Aritech, mens vi fortsætter med at innovere og tilbyde integrerede sikkerhedsløsninger, der bryder de traditionelle grænser mellem adgangskontrol, indbrud og video.

I det kommercielle segment giver Aritechs produktsortiment mulighed for at tilbyde integrerede og smarte sikkerhedsløsninger, der gør kunder i stand til selv at styre og kontrollere deres sikkerhedsbehov. Disse markedsførende løsninger giver brugerne mulighed for at administrere sikkerheden i deres bygninger samt personalet og de besøgende, lige fra detektering af indbrud til adgangskontrol og videoovervågning. Aritechs innovative UltraSync cloudløsning sørger for, at forbindelsen altid er sikret ved hjælp af en end-to-end krypteret kommunikation med VPN-teknologi.

For privatkunder tilbyder Aritech fortsat innovative cloud-baserede løsninger. Ved at kombinere UltraSync cloud og ZeroWire platformen kan beboerne oprette et trådløst smart home, så de kan holde deres hjem og familie sikre via deres tablet eller smartphone.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: