Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2020-10-14

Hikvision lancerer trådløst AX PRO sikkerhedssystem

Paste content here. Then press OK.Hikvision har lanceret sit nyeste førsteklasses, trådløse alarmsystem til privat og kommercielt brug. AX PRO systemet består et et alarmpanel med en række smarte devices, og er nyskabende indenfor både teknologi og design


Funktionerne inkluderer den ny Tri-X teknologi til detektorer og ligeledes ny CAM-X teknologi til IvaaS (Intruder Verificaiton as a Service) - derudover app-kompatibilitet og et strømlinet design.

Hver funktion er udviklet med både installatøren og brugeren in mente, hvilket gør installationen let, og funktionalitet og brug pålidelig og ligetil. AX PRO er udviklet til privat og kommercielt brug, har F&P godkendelse i Klasse og har op til 96 trådløse indgange samt et tilsvarende antal udgange. Herudover har AX PRO en optimeret trådløs rækkevidde. Dette gør systemet tilpasningsdygtigt og konfigurerbart til en bred vifte af installationsudfordringer.

- Med AX PRO får man en moderne og fleksibel alarm, som giver slutbrugeren mulighed for at vælge om han/hun ønsker at tilslutte alarmen til en godkendt kontrolcentral eller foretage egen monitorering, siger Christian Pedersen, Business Development Manager, Hikvision Danmark.

Flere indstillinger for trådløs detektering
AX PRO serien inkluderer en række detektorer og sensorer, der passer til en lang række scenarier og behov, såsom kombineret PIR og Glasbrud, Dual Teknologi samt chokdetektorer og dørkontakter.

Dette inkluderer også den nye trådløse PIR-kameradetektor, der er udviklet med den nyeste teknologi til at kunne levere et 12 meter detektionsområde, infrarød LED-belysning til nattesyn, intern hukommelsesbuffer til snapshots og et 800 meter langt trådløst protokolområde.

Integrer for komplette automatiseringsfunktioner

Med AX PRO lancerer Hikvision også IoT enheder såsom relæmodul og vægafbryder, så alle ønskede automatiseringsmuligheder kan føjes til systemet og betjenes fra Hik-connect App’en. Ved at udvide kapaciteterne ud over skkerhed får man som installatør større fleksibilitet til at levere det system, ens kunder ønsker.

Med direkte kontrol via keyfob, trådløst LED-keypad eller Cardreader og Hik-Connect samt muligheden for at konfigurere automatiseringsplaner er mulighederne mange.

App kompatibilitet
Bliv forbundet og forbliv ansvarlig. AX PRO er fuldt kompatibel med Hik-Connect og den ny installatør App, Hik-ProConnect, der leverer fuld installationskonfiguration, stemme- og videoklipmeddelser til brugerne samt fuld sensor og health monitoring på ethvert tidspunkt.

- For installatørerne er der tale om et anlæg, der er nemt at konfigurere og installere, og sammen med den nye installatør app Hik-ProConnect, er det nu muligt at knytte et endnu tættere bånd på servicesiden med slutbrugeren, siger Christian Pedersen, Business Development Manager Danmark.

Denne seneste tilføjelse til Hikvisions alarm serie hæver barren for, hvad der er muligt:

- Med de nyudviklede enheder, der kan tilsluttes AX PRO, har Hikvision nu et alarmsortiment som imødekommer markedets krav for en moderne og tidssvarende tyverialarm, slutter Christian Pedersen, Business Development Manager Danmark.

Hvis man vil vide mere om mulighederne med AX PRO, kan man tilmelde sig Hikvisions webinar om alarmserien. Webinaret bliver afholdt på dansk af Christian Pedersen den 23. oktober klokken 10.00.

Tilmelding her.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019


Detektor International Award 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: