Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2020-09-11

Ny version af adgangskontrolsystem fra Bosch

En ny, enkel og skalerbar version af Bosch Access Management System (AMS) 3.0 er netop lanceret.


Den nye version kan integreres med videostyringsløsninger som BVMS, som tilsammen tilbyder en omfattende sikkerhedsløsning.

Enkelhed i alle trin
Access Management System 3.0 er en fleksibel løsning til adgangskontrol og er rettet mod mellemstore til store organisationer. AMS 3.0 er velegnet til både kontorbygninger og butikker, men også til større offentlige miljøer såsom hospitaler. Det skalerbare adgangskontrolsystem tilbyder en række avancerede funktioner og kan håndtere op til 200.000 kortholdere, 10.000 døre og 400 steder (sites). De innovative alarmikoner og GUI-farveskemaet i systemet gør det let for operatøren at reagere hurtigt og problemfrit på uforudsete alarmer.

Integration med videostyringssystem
Access Management System 3.0 kan integreres med videostyringsløsninger som BVMS (version 10.1 og nyere) og Milestone XProtect. Fordelen ved integrationen er, at sikkerhedsniveauet stiger gennem manuel videokontrol ved døre og passager. Derudover kan operatøren søge efter kortholdere og begivenheder samt styre adgangskommandoer i videostyringssystemet for at bidrage til en enkel og hurtig styring af systemet.

Høj sikkerhed takket være konfigurerbare trusselniveauer
Op til 15 konfigurerbare trusselniveauer såsom lockdown eller evakuering kan startes hurtigt i kritiske situationer som fx ved brand eller et terrorangreb. Trusselsniveau-situationer kan implementeres ved hjælp af en af tre udløsere: operatørens arbejdsstation, nødknap eller et specielt konfigureret “nødkort”, der scannes mod en kortlæser.

Høj datasikkerhed og integritetssikring
For at beskytte mod cyberangreb og tab af personlige data krypteres databasen og kommunikationen i alle faser, for eksempel gennem support fra den sikre "Open Supervised Device Protocol" (OSDP) v2-protokol. AMS 3.0 har også betroede, digitale certifikater til gensidig autentificering mellem server og klient og bruger sikre designprincipper såsom "secure-by-default" og "principle of least privilege".

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019


Detektor International Award 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: