Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2020-07-29

Teletec og Copiax i samarbejde om Paxton10 adgangskontrolsystem

Via et samarbejde med Teletec Connect inkluderer svenske Copiax Paxton10 adgangskontrolsystem i sit sortiment. Paxton10 er en alsidig løsning med enkelhed og innovation, der passer til de fleste typer og størrelser af bygninger.

Mathias Karlsson fra Copiax sammen med Henrik Nilsson fra Teletec.

- Vi er førende inden for salg af løsninger til adgangskontrolsystemer i Sverige, og vi ser en konstant vækst i de seneste år inden for segmentet. For os er det vigtigt at kunne tilbyde vores kunder både bredde og dybde i forskellige prisklasser og til forskellige formål, siger Mathias Karlsson, produktchef hos Copiax.

Teletec Connect har i mange år været en distributør af det britiske adgangskontrolsystem Paxton. Paxton10 er imidlertid en platform, der ikke kun håndterer adgangskontrol, men også videoovervågning.

- Vi er glade for at udvide vores samarbejde med Copiax omkring Paxton10, som vi mener har et stort potentiale på det svenske marked. Paxton10 er designet med enkelhed i tankerne og bruger den nyeste teknologi til sikkerhed uden kompliceret systemstyring, siger Henrik Nilsson, sælger, der er specialiseret i adgangskontrolsystemer hos Teletec Connect.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019


Detektor International Award 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: