Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2020-07-29

Teletec og Copiax i samarbejde om Paxton10 adgangskontrolsystem

Via et samarbejde med Teletec Connect inkluderer svenske Copiax Paxton10 adgangskontrolsystem i sit sortiment. Paxton10 er en alsidig løsning med enkelhed og innovation, der passer til de fleste typer og størrelser af bygninger.

Mathias Karlsson fra Copiax sammen med Henrik Nilsson fra Teletec.

- Vi er førende inden for salg af løsninger til adgangskontrolsystemer i Sverige, og vi ser en konstant vækst i de seneste år inden for segmentet. For os er det vigtigt at kunne tilbyde vores kunder både bredde og dybde i forskellige prisklasser og til forskellige formål, siger Mathias Karlsson, produktchef hos Copiax.

Teletec Connect har i mange år været en distributør af det britiske adgangskontrolsystem Paxton. Paxton10 er imidlertid en platform, der ikke kun håndterer adgangskontrol, men også videoovervågning.

- Vi er glade for at udvide vores samarbejde med Copiax omkring Paxton10, som vi mener har et stort potentiale på det svenske marked. Paxton10 er designet med enkelhed i tankerne og bruger den nyeste teknologi til sikkerhed uden kompliceret systemstyring, siger Henrik Nilsson, sælger, der er specialiseret i adgangskontrolsystemer hos Teletec Connect.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: