Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2020-03-11

Skalerbar og fleksibel integrationsplatform på Sectech

I over to årtier har SystemHouse Solutions’ produkter været en del af udformningen af det skandinaviske sikkerhedsmarked. Hjørnestenen i produktsortimentet er Integra-platformen, et skalerbart og højteknologisk adgangs- og sikkerhedssystem med en fleksibel integrationsplatform.


Derudover inkluderer produktlinjen besøgersystemet Check In, der styrer en virksomheds besøgs-strømme på en omkostningseffektiv og sikker måde. På Sectech kan man blandt andet se, hvor nemt Check In kan integreres med speedgates for øget sikkerhed.

På Sectech viser SystemHouse Solutions også sin Integra-platform med fokus på den grafiske præsentationsgrænseflade Artifex og de muligheder, Integra giver den aktuelle, centrale konfiguration og opdatering af dørkontrolenheder og kortlæsere. SystemHouse demonstrerer også sin nye generation af intuitive kortlæsere, BCR-SD G2 med display og menusystem til alarmstyring.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019


Detektor International Award 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: