Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2020-03-10

Sectech finder sted som planlagt

Bekymringen for Covid-19 (Corona) skal tages meget alvorligt, og både arrangøren AR Media International og Bella Center følger udviklingen nøje med hensyn til risici og omfanget af virusspredning.


Lennart Alexandrie.

- Sectech har altid satset på i kvalitet i stedet for kvantitet, og nu hvor bekymringen for Covid-19 er til at tage og føle på, er vi glade for, at vi altid har haft dette for øje, siger Lennart Alexandrie, administrerende direktør for AR Media International.

Intersec Building i Frankfurt er udskudt, ligesom ISC West i Las Vegas. Disse store sikkerhedsmesser samler titusinder af besøgende, og arrangørernes beslutning om at flytte begivenhederne er forståelig. Sectech den 25. - 26. marts vil aldrig komme i nærheden af disse besøgstal, som også vil holde sig langt under regeringens opfordring til at aflyse begivenheder med mere end 1000 deltagere. Derfor har AR Media besluttet, at Sectech vil finde sted efter planen.

Da Sectech sidste gang fandt sted i København, blev besøgstallet 830 personer fordelt over to dage.

"Dér, hvor vi havde flest besøgende på samme tid i selve udstillingen og i seminarlokalet, var der ca. 300 personer inklusive messepersonalet," siger Lennart Alexandrie, som dog mener, at Corona-bekymringen vil lægge en dæmper på besøgstilstrømningen.

- Selvom interessen har været stor, og selvom forhåndstilmeldingerne til dette års begivenhed har været flere end forrige gang, vil Corona-uroen sandsynligvis være skyld i noget færre besøgende, end vi håber på.

Særlige forholdsregler

I betragtning af bekymringen for Covid-19 vil arrangørerne gennemgå alle indkomne forudregistreringer, og hvis det skulle vise sig, at der er registreringer fra særligt inficerede områder, vil de pågældende personer få besked får de besked om, at de desværre ikke er velkomne til eventet.

- Jeg tror ikke, det vil ske. Det vil hovedsageligt være danskere, der kommer til Sectech samt et mindre antal besøgende fra Sydsverige.

Ekstra renlighed i Bella Center

Bella Center har også taget en række skridt, herunder øget nøjagtighed med hensyn til desinfektion af alle overflader, ikke mindst toiletter, dørhåndtag og madhåndteringsfaciliteter. Personalet har også fået ekstra træning angående personlig hygiejne og til hurtigt at kunne opdage og håndtere, hvis nogen skulle udvise sygdomssymptomer. Bella Center garanterer, at desinfektionsmidler vil være tilgængelige på hele området.

- Som den lille begivenhed Sectech er, er risikoen for infektion på messen ekstremt lav. Men selvfølgelig tager vi sagen alvorligt, og vi føler os trygge med de forholdsregler, der er truffet af Bella Center. Det betyder, at vi som arrangører føler, at besøgende til Sectech ikke har nogen som helst grund til bekymring, siger Lennart Alexandrie.

For mere information og opdateringer om Bella Center's politik om Covid-19, se dette link.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019


Detektor International Award 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: