Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2020-03-04

Verdens hurtigste id-kort printer

På Sectech i København den 25.-26. marts giver ID Company de besøgende dig mulighed for at opleve to printere, der sætter barren for de kommende års printerteknologi indenfor kortprint.

Verdens hurtigste ID-printer kan opleves på Sectech.

HDP6600 er en kraftkarl, der redefinerer hvor hurtigt og præcist man kan printe et id-kort. Kom selv og se HID Globals HDP6600, der ikke kun printer 600 dpi men også gør det som verdens hurtigste id-kort printer.

Magicard 300 er den perfekte printer for alle, der printer mindre end 10.000 kort om året. Direkte udviklet til små og mellemstore virksomheder rammer den rent når der kommer til de europæiske GDPR-regulativer. Med et nyudviklet system "makulerer" printeren de digitale informationer, den modtager, det øjeblik den er færdig med at bruge dem til kortproduktionen.

Og så har ID Company også en hemmelighed med, som bliver lanceret ganske få dage før messen. Virksomheden kan ikke sige meget lige nu, men lover, at man både kan se og prøve et produkt, der kommer til at sætte en ny standard indenfor adgangskontrol.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: