Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2020-03-04

Verdens hurtigste id-kort printer

På Sectech i København den 25.-26. marts giver ID Company de besøgende dig mulighed for at opleve to printere, der sætter barren for de kommende års printerteknologi indenfor kortprint.

Verdens hurtigste ID-printer kan opleves på Sectech.

HDP6600 er en kraftkarl, der redefinerer hvor hurtigt og præcist man kan printe et id-kort. Kom selv og se HID Globals HDP6600, der ikke kun printer 600 dpi men også gør det som verdens hurtigste id-kort printer.

Magicard 300 er den perfekte printer for alle, der printer mindre end 10.000 kort om året. Direkte udviklet til små og mellemstore virksomheder rammer den rent når der kommer til de europæiske GDPR-regulativer. Med et nyudviklet system "makulerer" printeren de digitale informationer, den modtager, det øjeblik den er færdig med at bruge dem til kortproduktionen.

Og så har ID Company også en hemmelighed med, som bliver lanceret ganske få dage før messen. Virksomheden kan ikke sige meget lige nu, men lover, at man både kan se og prøve et produkt, der kommer til at sætte en ny standard indenfor adgangskontrol.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: