Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2020-03-02

Årets Sectech er international

Med udstillere fra Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Holland, Tyskland, Polen, Canada og USA får årets Sectech et stærkt, internationalt præg. Seminarpogrammets paneldebatter domineres dog af danske og svenske brancheeksperter.

Der vil være en hel del fokus på adgangskontrolløsninger på dette års Sectech i København. Her en løsning fra Vanderbilt.

Den 25.-26. marts i Bella Center finder sikkerhedseventet Sectech sted for 10. gang i København. Som det var tilfældet de tidligere år vil der være fokus på sikkerhedsmarkedets teknologitrends – ligesom de allerseneste teknikbaserede produkter og serviceydelser.

Den kompakte udstillingsdel på Sectech 2020 har fokus på elektroniske produkter og teknologibaserede tjenester inden for fysisk sikkerhed. Dertil skal lægges seminarer, som dækker alt lige fra teknologi og forretningstendenser til, hvordan sikkerhedsmarkedets aktører kan bidrage til og drage fordel af IoT-udviklingen hen mod smartere hjem, bygninger og hele byer.

Med udstillere fra Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Holland, Tyskland, Polen, Canada og USA får Sectech et stærkt, internationalt præg. Seminarpogrammets paneldebatter domineres dog af danske og svenske brancheeksperter.

– Vi håber, at dette mix vil tiltrække mange besøgende, siger Deniz Baykal hos AR Media International, der er projektchef for Sectech.

Paneldebatter

Paneldebatterne vil sigte sig ind på de forskellige teknikområder: videoovervågning, ID- og adgangskontrol samt alarmsystemer og perimeterovervågning. Her vil det selvfølgelig handle om mulighederne indenfor forskellige sikkerhedsteknologiske løsninger. Hvilke trends er gældende i dag, og hvad kan vi forvente af morgendagen. Med andre ord: sikkerhedsteknologiens rolle i såvel samtid som fremtid.

– Vi vil diskutere, hvor disse subsektorer befinder sig i den igangværende, digitale transformation med alt, hvad det indebærer af enklere integration og servicebaserede forretningsmodeller, der erstatter traditionel handel med varer og timebetalinger, siger Lennart Alexandrie, CEO hos AR Media International og ansvarlig for seminarprogrammet på Sectech.

Succesopskrift kopieres

Opskriften til et vellykket arrangement er hentet fra Sectech 2019 i Stockholm, hvor seminarerne/paneldebatterne var meget velbesøgte, ikke mindst af slutkunder, hvilket bidrog til, at messen fik næsten 400 flere besøgende end til den tidligere rekordmesse i 2017.

– Slutkunderne har behov for at forstå mere om sikkerhedsteknologi, ikke mindst for at forstå mulighederne for digitalisering og selvfølgelig også risici. IoT-samfundet er her, og det er nødvendigt at forholde sig til det.

– Viden er alfa og omega, og med alle de eksperter, som er til stede på Sectech, er messen naturligvis en vigtig kilde for alle, der ønsker at øge deres forståelse og kompetence med hensyn til sikkerhed samt de muligheder ud over sikkerhed, som teknologien tilbyder, siger Lennart Alexandrie.

Danskere og svenskere

Med den lille, kompakte messes stærke produktudbud og de interessante, sikkerhedsteknisk nichede paneldebatter – hvor der deltager såvel danskere som svenskere – skal Sectech tiltrække sikkerhedsprofessionelle fra alle led i branchen, såvel installatører som konsulenter og slutkunder.

– Ja, man bruger tiden godt, hvis man vælger at komme her, hvis man arbejder med sikkerhed, uanset om man hører til branchens leverandørled eller er slutkunde, siger Deniz Baykal.

– Og uanset om man er dansk eller svensk, konkluderer hun.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: