Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2020-03-02

Sectech - Honeywell har skandinavisk premiere på to nye cloud-produkter

Honeywell Commercial Security har på Sectech valgt at fokusere på sin Maxpro Cloud-løsning. Der vil være skandinavisk premiere på to nye cloud-produkter, nemlig Maxpro Intrusion (MPI) og Maxpro Access (MPA).


Disse produkter integreres i skyen og gør dem iflg. Honeywell til en af de billigste og sikreste integrerede løsninger, der kan bruges lige fra den lille butik til store virksomheder

For eksempel er løsningen solgt til en stor tøjkæde, der vil introducere denne løsning i alle sine butikker over hele verden. Dette giver alle ansatte den samme enkle betjening i alle butikkerne, og der er penge at spare på uddannelse af medarbejderne, når de bevæger sig rundt mellem butikkerne. Samtidig sparer den sikringsansvarlige meget tid, da rapporter og uønskede hændelser automatisk sendes til dem. Hvis de ser på en butiks sikkerhed, er clouden altid online, hvilket i sidste ende sparer dem tid og penge.

Installatøren, der arbejder med denne løsning, kan også spare tid og penge, da installationen er let og ikke kræver noget fra kundens IT-afdeling, al programmering foregår i Maxpro Cloud.

Honeywell har også premierer på to andre produkter, nemlig den nye 360 loftdetektor, som er markedets pæneste løsning, når den planforsænkes i lofter.

På adgangskontrol-siden viser Honeywell sin nye OmniAssure Touch kortlæser, som er nem at vedligeholde, og som sparer brugeren tid med den kortfri betjening. Den er ifølge Honeywell en af de sikreste på markedet, som giver en lav TCO, samt billig installation.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: