Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2020-02-28

Sikker og hurtig deling af videooptagelser

Amerikanske Eagle Eye Networks, der udstiller på Sectech 25.-26. marts, erstatter lokale servere og NVR'er, hvilket resulterer i et brugervenligt, skalerbart og sikkert system. Virksomheden gør dette ved at oprette og vedligeholde sin egen infrastruktur, verdensomspændende datacentre og en proprietær Eagle Eye Cloud.


Amerikanske Eagle Eye Networks, grundlagt i 2012, er en førende global leverandør af skybaserede videoovervågningsløsninger. De 100 procent skystyrede løsninger tilbyder optagelser både til skyen og on-premise med bankniveau-sikkerhed og kryptering og med en bred analog og digital support – alt sammen tilgængeligt via nettet eller mobile applikationer.

Eagle Eye Networks erstatter lokale servere og NVR'er, hvilket resulterer i et brugervenligt, skalerbart og sikkert system. Virksomheden gør dette ved at oprette og vedligeholde sin egen infrastruktur, verdensomspændende datacentre og en proprietær Eagle Eye Cloud.

Systemdesignet har omfattende kompatibilitet med både IP-kameraer og analoge kameraer. Hvert kamera kommunikerer i en fuldt krypteret udgående forbindelse med ”the Bridge”. The Bridge erstatter videooptageren og streamer alle videodata til skyen. Det muliggør også lokal video-buffering, smart detektion og intelligent båndbreddehåndtering. Alle videooptagelser gemmes sikkert i en periode, der kan tilpasses, i et af Eagle Eye's egne datacentre.

Eagle Eye Networks VMS kombinerer omfattende sikkerhed med en meget skalerbar infrastruktur, der kan bruges til virksomheder i alle størrelser og typer. Systemet giver ikke kun beskyttelse, men kan også bruges til optimering af forretningsprocesser.

Den webbaserede og mobile applikation giver brugerne mulighed for hurtigt og effektivt at administrere adgangsrettigheder for hele virksomheden.

Eagle Eye VMS blev udviklet for at hjælpe brugeren med at drive sin virksomhed på farten ved at tilbyde klar synlighed og styring med sine kameraer. Med et enkelt klik kan man se, hvor mange video-broer og kameraer der er online på Dashboard-fanen.

Med den detaljerede oversigt over broer og kameraer ved man, hvilke (forretnings)områder, der er sikret. Find specifikke kameraer ved at mærke dem, og find dem i søgefeltet. Med fanen Layout kan du designe, hvordan du vil have vist dine kameraer-forhåndsvisninger.

Hvert kamera optager video ved to forskellige bitrates - high-definition til opbevaring og en bitrate optimeret til hurtigere applikationer i brugergrænsefladen.

Hvert kamera, der er tilsluttet Eagle Eye Bridge, kan konfigureres til at imødekomme brugerdefinerede optagebehov. Man kan bestemme, hvornår kameraerne optager og hvordan. Indstil preview-videoopløsningen og opdateringsfrekvensen, og få fuld HD-videooptagelse baseret på bevægelsestekst.

Forsætligt eller utilsigtet misbrug kan forhindres ved kun at give adgang til brugerspecifikke kamerabilleder og -funktioner, f.eks. kamerakontroller og handlingsknapper.

Det har aldrig været nemmere at downloade og dele videooptagelser. Rul hurtigt gennem optagelser og eksporter videooptagelser problemfrit ved hjælp af en krypteret URL eller en sikker download-fil. Med History Browser-funktionen kan man hurtigt hente den optagelse, man har brug for.

Perfekt til detailhandel, restauranter, ejendomsadministration og finansielle serviceydelser.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: