Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2020-02-28

Hikvisions første Innovation Summit viser kombinerede løsninger til forskellige markeder

Hikvision afholder sin første Innovation Summit den 12-13. marts i Amsterdam. Temaet er ”Discover.Collaborate.Expand” og Hikvision kommer til at vise kombinerede løsninger med forskellige teknologipartnere, for at give de besøgende en forsmag på, hvordan disse løsninger kan give værdi til forskellige markeder og industrier. Der vil være et bredt udvalg af udstillere til arrangementet, herunder Hikvisions platinpartnere Western Digital, Vemco Group og Telescopic Mast.

”Vi håber, at kunderne vil tage godt imod konceptet og udnytte muligheden for at blive inspireret af de mange spændende løsninger, vi sammen kan levere til markedet”, siger Michael Hygild, Business Unit Manager i Hikvision.

Til arrangemenet kan kunder og andre af branchens aktører opleve løsninger til vertikaler, såsom detail, logistik og sundhed. Herudover er der mulighed for at besøge partnerstandene, stille spørgsmål, opleve oplæg om tidens trends og starte dialog med nogle af de førende i branchen, for i sidste ende sammen at kunne udvikle og sikre en succesrig fremtid.

Hikvision har en massiv R&D kapacitet på 16.000 ingeniører fordelt på tværs af otte R&D centre verden over, hvilket placerer Hikvision i fronten, når det kommer til udviklingen af ny teknologi. Teknologi-partnerprogrammet (TPP) er et væsentligt element i Hikvisions partner økosystem, hvor Hikvision i samarbejde med partnere deler ekspertise, færdigheder og teknologisk forståelse for at kunne levere optimale løsninge, udvide forretningsområder og øge profit.

”Vi er glade for at bringe teknologipartnere og kunder sammen for at diskutere nye og innovative tendenser i markedet. I Hikvision har vi mange interessante partnere, der supplerer vores egen portefølje af løsninger. Med vores Innovation Summit vil vi gerne motivere til en ny måde at samarbejde på, for at kunne udvikle endnu mere avancerede løsninger, der imødekommer vores kunders behov – med den ekstra bonus, at besøgende for mulighed for at diskutere deres behov med os i Hikvision og vores partnere personligt” siger Michael Hygild, Business Unit Manager i Hikvision.

”Vi håber, at kunderne vil tage godt imod konceptet og udnytte muligheden for at blive inspireret af de mange spændende løsninger, vi sammen kan levere til markedet”, afslutter Michael Hygild.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: