Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2020-02-26

Vanderbilt præsenterer avancerede Bluetooth-læsere på Sectech

Vanderbilt og ComNet vil på Sectech i København vise SPC Connect's nyeste funktioner og Bluetooth-læsere. Et af produkterne er den prisvindende, skybaserede indbrudsalarm-løsning SPC Connect. Vanderbilt lancerede for nylig den nyeste version af SPC Connect, version 3.0. Denne nye udgave inkluderer en helt omarbejdet brugergrænseflade og fokuserer på mere intuitive brugerhandlinger. En ny centraliseret betjeningsmenu giver installationsprogrammet mulighed for intuitivt at navigere i en bestemt operation meget hurtigere.


”Dashboardet indeholder interaktive widgets, der giver installatøren mulighed for at oprette tilpassede visninger. Det betyder, at installatøren nu hurtigt og klart kan se de oplysninger, de ønsker mest, for at udføre deres daglige behov mere effektivt, siger Thomas Risager, Country Sales Manager hos Vanderbilt for Danmark, Norge, Finland, Island og ComNet Nordic”.

Bluetooth Low Energy

Vanderbilt demonstrerer også sin nye Bluetooth Low Energy (BLE) læsere og ZKTeco biometriske læsere. Begge disse løsninger blev føjet til Vanderbilts adgangskontrol-portefølje i slutningen af 2019.

Risager siger: ”Vores Bluetooth-læsere giver kunderne en langt bedre brugeroplevelse ved at fjerne behovet for en fysisk legitimationsoplysning og udskifte den med en virtuel legitimation for smartphone-enheder. Disse mobile legitimationsoplysninger er tids- og pengebesparende alternativer til styring af fysiske legitimationsoplysninger. ”

Det skyldes, at i sammenligning med andre mærker på dette område tilbyder Vanderbilt et engangs-licenskøb i modsætning til en abonnementsbaseret model, der omfatter årlige omkostninger pr. virtuel legitimationsoplysning. I stedet betyder Vanderbilt’s licensmodel, at kunder ikke har nogen skjulte eller ekstra omkostninger og kan spare betydelige beløb på langt sigt.

Derudover leverer Vanderbilt's Bluetooth-læsere en unik brugeroplevelse med fire identifikations-modes til let styring: "Shake to Go", "Show to Go", "Manual Button Mode" og "Hands-Free Mode." Læserne er også IP65 vandafvisende med vandtæt elektronik, lette at installere og fungerer udelukkende med ACT Enterprise, version 2.10 eller nyere.

Biometriske læsere

Endelig har Vanderbilt føjet tre ZKTeco biometriske læsere til det udbud, som vil blive vist på Sectech. Læserne integreres med ACT Enterprise og er kendt for deres hurtige og nøjagtige fingeraftryksalgoritme, nemme installation og tilslutning samt let betjening og styring.

”De tre biometriske læsere er MA300, SF420 og SLK20R. Disse er et reelt løft til vores stadig voksende portefølje og indeholder mange ideelle Customer-First funktioner, ” understreger Risager.

”For eksempel tilbyder MA300 enestående ydeevne ved at anvende en avanceret ZK-fingeraftryksalgoritme for pålidelighed, præcision og fremragende matchinghastighed. Det leveres i et metal-hus og er IP65-klassificeret. Det betyder, at den er modstandsdygtig over for vand, støv og andre udvendige skader. Som sådan gør dette MA300 ideelt til både interne og eksterne monteringsscenarier. ”

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: