Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2020-02-19

Alarmtech sætter ny standard for vibrationsdetektorer

Normale vibrationsdetektorer har kun pulstælling, hvilket betyder, at detektoren kun kan opfange signaler, der kommer fra slag med forskellige værktøjer. Ved at tilføje en integrationskanal til detektorerne CD 470 og CD 475 kan de også registrere lange, langsomme signaler.


På Sectech-messen i København 25.-26. marts kan man opleve Alarmtechs nye vibrationsdetektorer CD 470 og CD 475, der er testet og certifceret af VdS i Tyskland. CD 470 er med relæ og listet hos F&P, AIA sikringsniveau 40. CD 475 er sammen med IU 400 listet hos F&P, AIA sikringsniveau 60.

Normale vibrationsdetektorer har kun pulstælling, hvilket betyder, at detektoren kun kan opfange signaler, der kommer fra slag med forskellige værktøjer. Ved at tilføje en integrationskanal til CD 470 og CD 475 kan de også registrere lange, langsomme signaler.

Disse signaler kan komme fra elværktøjer som slibemaskiner, bajonetsave, boremaskiner osv. Moderne elværktøjer er meget stærke og lette at bruge, hvilket giver en ubuden gæst mulighed for at arbejde hurtigt og ikke lave meget støj.

Tidlig detektion er meget vigtig, når det gælder om at stoppe den ubudne gæst og begrænse skaden. Dette kan få den indtrængende til at flygte, hvilket forhindrer indtrængen i at blive foretaget.

Vibrationsdetektoren kan monteres til at detektere knusning af glas og indtrængen gennem vægge af mursten, krydsfiner, stålforstærket krydsfiner osv.

Kæledyr påvirker ikke detektoren, hvilket betyder, at den kan bruges til døgnbeskyttelse. Desuden har Alarmtech professionelle testværktøjer og pc-software, der gør installationen meget enkel.

CD 475 sammen med IU 400-analysatoren overholder EN 50131-2-8 grad 3. Installationen med kun to polaritetsuafhængige linjer mellem IU 400 og CD 475 er ifølge Alarmtech som en drøm for installatøren, når mere end én detektor bruges til at dække store områder. En kombination af vibrationsdetektorer og limede glaskdetektorer, der er forbundet til den samme IU 400-analysator, er mulig, hvis der ønskes endnu mere sikre installationer.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: