Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2020-01-22

Telesikring er blevet Hikvision platinpartner

Hikvision og danske Telesikring indgik samarbejde tilbage i 2013. I dag er telesikring Hikvision platinpartner - det højeste niveau i Hikvisions partnerprogram. Gennem et kontinuerligt, stærkt samarbejde sikrer Hikvision og telesikring fælles succes og vækst på det danske sikringsmarked.

"Telesikring er skabt af innovativ nysgerrighed, som går utrolig godt i tråd med Hikvisions filosofi om at skabe nye løsninger til markedet," siger Michael Hygild, Business Unit Manger i Hikvision.

Telesikring er Danmarks største danskejede sikringsvirksomhed. I mere end 50 år har telesikring sikret både store og små erhverv med alt fra tyverialarmer til videoovervågning til adgangskontrol og meget mere. Som totalleverandør af sikringsløsninger har det altid været vigtigt for telesikring at kunne finde og tilbyde netop den eller de løsninger, der passer til deres kunders behov.

”Vi ønsker at vores kunder får den rigtige løsning og rådgivning. Samtidig ønsker vi at gøre hverdagen nemmere og mere tryg for vores kunder. Og det bliver den for langt de fleste, når de sikrer sig godt”, siger Casper Eilerskov, salgschef i Telesikring.

Telesikrings samarbejde med Hikvision har over årene udviklet sig fra at have fokus på entry-level produkter, altså produkter som prismæssigt er i den lave ende af markedet, til også at inkludere Hikvisions advanced sortiment til high-end sikringsmarkedet.

”Vi er totalleverandør af sikringsløsninger. Derfor er det yderst vigtigt for os, at vi kan levere – uanset om vores kunde er en mindre forretning, der blot mangler ét enkelt kamera eller om vores kunde er en stor virksomhed, hvor sikringen kræver et mere omfattende set up. Og det kan vi med Hikvisions overvågningsløsninger”, uddyber Casper Eilerskov.

Hikvision er verdens største producent af overvågningsløsninger og er helt fremme i forhold til de nyeste teknologier med specialløsninger til de fleste brancher. Hikvision investerer hvert år 7-8% af sin årlige omsætning i udvikling for konstant at kunne skabe banebrydende og innovativ teknologi og løsninger.

Udover det stærke udviklingspotentiale ser telesikring en stor værdi i, at Hikvision tilbyder produkter i alle prisklasser, og til alle aspekter af markedet.

”Hikvisions produkter rammer vores kunders behov. Jeg er meget positiv overfor både pris og kvalitet, hvilket gør dem til en yderst hensigtsmæssig og vigtig samarbejdspartner for os”, siger Casper Eilerskov.

Et vigtigt og meningsfuldt samarbejde

Det gode samarbejde mellem Hikvision og telesikring bygger på mere end blot en køb- og salgsproces. Hikvision har et kundeorienteret fokus og investerer i deres partnerskaber, hvilket Telesikring også kan mærke:

”Vi er en virksomhed, der går meget op i vores faglighed. Derfor er uddannelse af vores konsulenter og teknikere ekstremt vigtigt. Her er vi særdeles imponeret over Hikvisions evne til at bidrage til uddannelse af vores medarbejdere. For et par måneder siden sendte vi blandt andet en gruppe af vores konsulenter til Hikvisions hovedkontor i Amsterdam. En sådan tur bidrager til et stærkere samarbejde, og gør at vores konsulenter er klædt korrekt på til arbejdet ude hos vores kunder” fortæller Casper Eilerskov.

Derudover er en fælles ambition om at se muligheder frem for begrænsninger sammen med et løsningsorienteret og nysgerrigt mindset med til at øge ambitionsniveauet og fastholde den gode relation.

”Vores samarbejde med telesikring har stået på i mange år, og vi værdsætter meget den professionelle tilgang fra Telesikring til at fælles søge de muligheder og løse de udfordringer der er i hverdagen. telesikring er yderst professionelle og løsningsorientede, og det sætter vi stor pris på. Samtidig er virksomheden skabt af innovativ nysgerrighed, som går utrolig godt i tråd med Hikvisions filosofi om at skabe nye løsninger til markedet. Vi har en god relation og en fælles ambition at udvikle denne yderligere i fremtiden” siger Michael Hygild, Business Unit Manger i Hikvision.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: