Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2020-01-09

Termisk Hikvision-kamera vandt førstepræmie i GIT Security Awards

Hikvision vandt forleden en GIT Security Award for sit termiske eksplosionssikre kamera DS-2TD2466T-25X). I en afstemning fra det tyske medie GITs sikkerhedsfaglige læsere blev produktet hyldet som vinder i kategorien ‘Fire and Explosion Protection’.


Hikvision-kameraet bruger en vanadium oxide uncooled focal plane sensor til at levere forbedret termisk billedkvalitet. Samtidig bruger det også en intelligent branddetekteringsalgoritme til at identificere potentielle brandrisici ved at overvåge uregelmæssige temperaturstigninger på følsomme områder.

For at imødekomme kravene i miljøer, hvor der er risici for eksplosioner, er kameraet lavet i 316L rustfrit stålmateriale. Dette gør kameraet ideelt til områder såsom kemiske anlæg, oliedepoter og tankstationer.

”Vi er meget beærede over at modtage denne pris fra GIT Security. Det faktum, at dette er et resultat af en afstemning mellem GIT-læsere, som repræsenterer vores kunder, gør det endnu mere gribende. Det er også interessant, at videoovervågningsprodukter ikke normalt vinder i denne kategori, og vi mener, at dette afspejler kameraets innovative karakter. Vi er stolte af at kunne bruge vores innovationer til at løse vores kunders problemer, og denne pris er et vidnesbyrd herom”, siger Allen Xue, Area Manager i Hikvision.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: