Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2019-03-12

Ny besøgsrekord for Sectech i Norge

Sectech i Norge fortsætter med at tiltrække flere og flere besøgende. I 2017 kom der 844 besøgende, og i år blev der registreret 960 besøgende.

Sectech i Norge fortsætter med at tiltrække flere og flere besøgende. I 2017 kom der 844 besøgende, og i år blev der registreret 960 besøgende.

Den turnerende sikkerhedsmesse Sectech, der fandt sted i København i november, har lige fundet sted udenfor Oslo i Norges Varemesse. Arrangementet tiltrak 960 besøgende, hvilket er en stigning på næsten 15 procent i forhold til to år siden. Sky-baserede koncepter, mobile løsninger, integration, perimetersikring og IoT-løsninger var tendenser på både udstillingsdelen og på seminarerne.

Sidste uges Sectech i Norge var Skandinaviens første sikkerhedsmesse i 2019. Og det blev en god start på messeåret 2019 og en god start for de 51 udstillende virksomheder.

- Vi fik en kanonstart på messen – der var fuld fart på lige fra starten. De fleste besøgende var sikkerhedsinstallatører og elektrikere, men der var også en række slutkunder, siger Erik Wikeby, salgschef for elektro / PEU i Assa Abloy.

Den eneste messe i Norge

Dag Markussen, CEO for Elkotek, var også positivt overrasket.

- Norge er et langstrakt land, og vi har haft kunder fra den fjerne i nord til besøgende fra syd, siger han.

Irene Erlanson, Key Account Manager for Axis Communications, påpegede, at hun ikke spiste frokost den første dag, da der var så mange mennesker på Axis’ stand.

- Der er ikke nogen lignende messe i Norge, og dette er stedet, hvor man møder spillerne i branchen. Jeg synes, der har været mange mennesker, siger hun.

Trends

Tron Taalesen, landechef i Norge for Vanderbilt, mener, at cloud-baserede og trådløse løsninger var den klareste trend på messen. Michael Hygild Sørensen, forretningsenhedschef hos Hikvision Europe, nævnte også cloudløsninger og kunstig intelligens som de største trends i markedet.

- Generelt tror jeg også, at vi ser en udvikling i retning af at kombinere teknologier mere, siger han.

Olav Magne Olsen, Business Development Manager hos Certego, mener, at kamera- og systemløsninger dominerede Sectech:

- Og det er i den retning, markedet er på vej, nemlig i retning af Internet of Things og den slags løsninger, siger han.

Hvad angår adgangskontrol er overgangen fra mekaniske til elektroniske lås en af flere klare tendenser:

- Vi kører elektronikken ud i låsene og får mere information ud af fra systemerne, siger Erik Wikeby fra Assa Abloy.

Radar

Som sædvanlig dominerede produkter og løsninger til videoovervågning på stande på den norske messe. Men det var også klart, at perimetersikring er blevet et stadig mere varmt emne, da forskellige typer af teknologi har udviklet sig og bliver billigere.

- Inden for perimetersikring har interessen for mange forskellige detektionsteknologier fået en ”genoplivning”, for eksempel er et termisk kamera og ikke mindst radar blevet en meget interessant teknik i de seneste år, siger Lennart Alexandrie, CEO for AR Media International, som arrangerer Sectech sammen med messecentret Stockholmsmässan.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: