Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2019-03-04

På onsdag åbner Sectech Norge

På onsdag den 6. marts åbner Sectech Norge dørene for at give alle sikringsinteresserede et indblik i, hvad dagens sikkerhedsmarked har at tilbyde. To dages interessante seminarer, en fuldbooket messe med alt lige fra lokale til verdensledende spillere, samt et omfattende åbent forum.

Så er der igen tid til Sectech - denne gang i Norge.

Messen er helt udsolgt – hvilket betyder, at 50 virksomheder vil være til stede for at vise, hvad dagens sikkerhedsmarked har at byde på.

IoT-samfundet og perimetersikringen

Ud over udstillingsdelen afholdes der seminarer om sikkerhedssystemernes rolle i det spirende IoT-fællesskab. Et andet tema i dette års Sectech er elektronisk perimetersikring. Det omfatter indlæg om, hvordan man forebygger eller opdager trusler både fra jorden og fra luften, fordi droner i dag også udgør en trussel.

På messen ventes det, at der bliver præsenteret mange cloudløsninger til alarmsystemstyring, adgangskontrol og videoovervågning. Brugen af Cloud-løsninger er en tendens, der er støt stigende, især for små og mellemstore sikkerhedsinstallationer.

Perimetersikring – stærk trend

Efterspørgslen efter forskellige tekniske løsninger indenfor områdebeskyttelse er stigende, og på Sectech vil flere forskellige typer af elektronisk perimetersikring blive vist.

- Perimetersikring er måske den applikation indenfor teknisk fysisk sikkerhed, som har den største vækst. Med droner som en ny potentiel trussel har perimetersikringen fået en ny dimension, da det ikke kun handler om at overvåge og opdage, hvad der sker på jorden, men også i luften, siger Lennart Alexandrie, CEO for AR Media International, der sammen med Stockholmsmässan er arrangør af Sectech.

Blandt udstillere med fokus på perimetersikring er Securify fra Sverige og Focus Security fra Norge. Men selvfølgelig har også andre udstillere tekniske produkter og systemer til brug for perimetersikring, for eksempel hegn, alarmer, IR barrierer, IP-kameraer og termiske kameraer samt radarer og antidronesystemer.

De globalt førende er til stede

Udstillerne på Sectech repræsenterer hele forsyningskæden på markedet for tekniske systemer til det fysiske sikkerhedsmarked. Alt lige fra producenter og distributører til systemintegratorer er til stede.

Som sædvanlig på Sectech er de fleste verdensledende producenter med på egne stande. Her er Axis, Hikvision, UTC, Vanderbilt, Johnson Control og assa Abloy samt HID (en del af assa Abloy Group) for at nævne et par eksempler.

Videoovervågning dominerer

Der er en dominans af videoovervågning efterfulgt af adgangskontrol og tyverialarmer. Men også brandalarmer er repræsenteret på flere stande. Og selvfølgelig vil mange udstillere også vise eksempler på integrerede teknologiløsninger.

– Hele spektret hvad angår teknologi til det fysiske sikkerhedsmarked er repræsenteret på Sectech. Messen er unik i Skandinavien med sit kompakte format og fokus på teknologi. De, der ønsker at få et billede af, hvor sikkerhedsteknologien befinder sig, får det på Sectech, siger Lennart Alexandrie.

Maksimeret messe

Arrangøren AR Media International rapporterer, at interessen for messen har været meget stor.

– Ligesom sidste gang i Norge i 2017 er messen udstillingen fuldt udsolgt. Vi har maksimeret udstillingsarealet til det sidste, siger Deniz Baykal, salgschef hos AR Media International og en velkendt projektleder for Sectech.

Håber på 900 besøgende

Sidste gang Sectech fandt sted i Norge (2017), kom der 844 besøgende. Deniz Baykal tror og håber på et tilsvarende antal besøgende i år.

-Jeg håber især, at vi får den samme høje kvalitet af besøgende som sidste gang. Det er virkelig vores primære fokus, når vi markedsfører Sectech. Samtidig ville det være rart, hvis vi kunne sprænge 900-grænsen i år, for så vidt angår antallet af besøgende, slutter Deniz Baykal.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: