Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2019-01-23

Sectech 2019 i Norge - nu helt udsolgt!

Den 6.-7. marts 2019 finder sikkerhedsmessen Sectech sted for niende gang i Norge. Lige som sidste gang i 2017 er stedet Norges Varemesse i Lillestrøm, mellem Gardemoen Lufthavn og Oslo Centralstation.

Deniz Baykal, salgschef hos AR Media International og projektleder på Sectech.

På messen venter 50 udstillere på at vise præsentere, hvad dagens sikkerhedsmarked har at tilbyde.

Udover udstillingsdelen afvikles en række seminarer om sikkerhedsteknologien i det nye IoT-samfund. Et andet tema på årets Sectech er perimetersikring, som i dag også omfatter, hvordan man forhindrer eller opdager trusler fra luften – her tænkes primært på droner.

- Grunden til, at vi har en hel del fokus på perimetersikring, er dels, at den sikkerhedstekniske applikation, som for tiden har størst vækst, netop er elektronisk sikring af et område. Dels har perimetersikring fået en ny dimension, da droner udgør en ny potentiel trussel, som skal mødes med den rigtige overvågning for at kunne detekteres så tidligt som muligt, siger Lennart Alexandrie, som er ansvarlig for seminarprogrammet.

- Med hensyn til andre seminar- og messetemaer er kunstig intelligens og forskellige slags systemintegration meget vigtige teknologitreds, men den overordnede teknologitrend er nok Internet of Things, og interessen for, hvordan det påvirker sikkerhedsmarkedet, er selvfølgelig særdeles interessant.

Arrangøren, AR Media International, rapporterer, at interessen for udstilling har været meget stor:

- Lige som i 2017 er messen fuldt booket. Vi har måttet udvide udstillingsområdet for at imødekomme alle interesserede udstillere, siger Deniz Baykal, salgschef hos AR Media International og projektleder for Sectech.

Sidste gang i Oslo fik Sectech 844 besøgende, og Deniz Baykal tror og håber på et tilsvarende antal besøgende i år:

- Jeg håber især på den samme høje kvalitet af besøgende som sidste gang. Det er netop, hvad Sectechs kendetegn er – høj kvalitet. Samtidig ville det selvfølgelig være sjovt, hvis vi kunne komme over de 900 besøgende, slutter Deniz.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: