Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2018-11-06

Sikring og sikkerhed SKAL skabe værdi

Budskabet på sikkerhedsmessen Sectech i Bella Center 7.-8. november er ikke blot ”se de seneste landvindinger indenfor sikkerhed”, men i høj grad også ”hvilken merværdi får du ud af at investere i sikkerhed?”


Torsdag den 8. november kl. 11 går to sikkerhedseksperter fra G4S på Sectechs talerstol for at fortælle om, hvordan sikkerhed skal skabe værdi. De to eksperter, Nikolaj Levy og Steen Brahe Bonke, tager spørgsmålet ”Hvad er værdien af sikring og forebyggelse?” op til nærmere granskning. Det er en problemstilling, der berører alle parter; såvel leverandører som slutbrugere. G4S har i løbet af 2018 skabt tre forskellige værktøjer, som præsenteres i dette indlæg. Det gratis miniseminar løfter også sløret for den helt nye markedsundersøgelse ”Forretningsmæssig værdi af sikkerhed”.

Lige efter dette indlæg præsenterer Sectech tilhørerne i seminarlokalet for en innovation, som også berører G4S, nemlig brugen af droner som en vagtmands forlængede arm (eller øjne) oppe i luften. Den lille fynske ivsærksætter-virksomhed Lorenz Technology har udviklet AI-baserede softwareløsninger til intelligente droner, som kan assistere vagter og øge sikkerheden i bevogtede områder. Intelligente droner giver vagterne og kontrolcentralen mulighed for at få et større overblik over området og kan fx registrere skift i temperaturer i biler og bygninger og alarmere ved forandringer. Lorenz Technology laver tre gange dagligt demonstrationer uden for messe-indgangen, hvor man kan få et indblik i dronens arbejde hen over Bella Centers tage.

Både Lorenz Technology og G4S er også repræsenteret på stande på messen. Og krumtappen i Sectech er altid de mange produkter, løsningsmodeller og tjenesteydelser, som udstillerne præsenterer på standene. Sectech afspejler virkeligheden og fortæller den besøgende, hvordan og i hvilket omfang sikkerhedsindustriens teknologi- og servicebaserede løsninger er i stand til at beskytte erhvervsliv, offentlige institutioner og steder.

Der er gratis adgang til såvel messe som seminarer.

Se hele seminarprogrammet her, samt hvordan du tilmelder dig.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: