Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2018-11-04

Svensk organisation på Sectech tilbyder den danske branche certificering

Den svenske organisation Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering deltager på Sectech, da de ser en interesse for deres service også i Danmark. ”Vi har et godt forhold til Forsikring & Pension, og vi tror også, at vi kan være en vigtig partner for den danske sikkerhedsbranche”, siger adm. dir Mårten Wallén.


SBSC vil i København især fremhæve certificeringen til den europæiske standard for alarmcentraler, EN 50518. SBSC er nemlig det eneste nordiske certificeringsorgan, der er akkrediteret til at udføre denne certificering, og organisationen kan også udføre den på engelsk eller ”nordisk".

- Vi vil også tilbyde dansk erhvervsliv vores nye certificering for grundlæggende cybersikkerhed. Denne certificering henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, uanset branche, som ønsker at vise myndigheder, samarbejdspartnere og kunder, at de besidder en grundlæggende internetsikkerhed, evnen til at sikre sig mod de mest almindelige cybertrusler, at de tager informationssikkerheden alvorligt, og at de har potentiale til at opfylde de krav, som GDPR stiller til cybersikkerhed, siger Mårten Wallén.

Desuden vil SBSC præsentere og tilbyde certificering af låseprodukter i henhold til den svenske standard SSF 3522, som bygger på de europæiske standarder for låseprodukter, men som indebærer en øget beskyttelse og en større sikkerhed for slutbrugerne, da normen også omfatter krav til sikring mod manipulation og dirkning af låse.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: