Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2018-10-31

Reel sikring i transportsektoren

Birepo er en af de virksomheder, der kan tilbyde den bedste sikring til transportvirksomheder, og der fokuseres ikke mindst på den fysiske sikring. Birepo har de sidste par år implementeret ”reel sikring” i transportsektoren. Birepo er specialist indenfor sikring af containere, servicevogne og lastvognstrailere. På Sectech i København præsenterer virksomheden en række af nye og gennemprøvede sikringsløsningerløsninger: Elektroniske låsesystemer, nøglerør og -bokse, sikring af containere m.v.

Birepo er specialist inden for sikring af containere og lastbiler og præsenterer på Sectech et bredt udvalg af sine løsninger.

- Vi har rigtig gode samarbejder med nogle af de største forsikringsselskaber i Norden (IF og Top), der fjerner selvrisikoen og nedsætter præmien, hvis man gør, som vi siger. Vi skaber pt. det højeste fysiske sikringsniveau, der er tilgængeligt – og vi gør det indvendigt og elektronisk, og resultatet bliver maksimal sikring, uden at typevognsgodkendelserne bliver ødelagt, siger direktør Gert Petersen, Birepo.

Birepo arbejder endvidere med geo-fence, temperaturstyring, lysindfald, billeder og fjernåbninger. Og sikringsløsningerne fjerner chaufføransvaret.

På Sectech kan den besøgende opleve et bredt udvalg af de både elektroniske og mekaniske sikringsløsninger. 

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: