Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2018-10-26

Kibo Security Cloud - Security as a Service

På Sectech præsenterer danske Kibo blandt andet sin Kibo Security Cloud, der er en hosted Security as a Service-løsning (SaaS) designet til TV-overvågning med særlig fokus på IT-sikkerhed. Og udenfor, lige ved messens indgang, viser Kibo mobile sikringsløsninger – herunder den nye mobilport Commercial Barrier. 

Banedanmark har valgt Kibo Security Cloud i forbindelse med teknisk overvågning af en række overkørsler og passagerovergange.

Der er ingen særlige IT-udfordringer ved skyløsningen Kibo Security Cloud, da det eneste løsningen kræver hos brugerne, er en Internetforbindelse. Fordelene for brugerne er derfor, at man slipper for IT-bekymringer, da al video og øvrige data er forsvarligt sikret i skyen.

Kibo Security Cloud-softwaren producers I Schweiz, og data hostes i Tyskland. Kibo Security Cloud er tilpasset Axis netværkskameraer der understøtter Axis Video Hosting System platformen. Selve hosting-platformen er en SaaS-løsning som giver mulighed for at tilslutte både kameraer, video-dørstationer, adgangskontrol, detektorsystemer og videoanalyse, f.eks. business intelligens via Axis Camera Application Platform (ACAP).

IT-sikkerheden er i top, idet platformen automatisk skifter password på alle tilsluttede kameraer og øvrigt udstyr flere gange i timen, og derudover er al kommunikation krypteret. Brugere kan desuden vælge at benytte dobbelt knock password ved tilslutning til systemet. Alle enheder der ønskes forbundet til platformen bliver sikkerhedsverificeret inden det er muligt at tilsluttet enhederne.

Som en stor fordel for brugerne kræves der ingen installation af klient software - al kommunikation med platformen sker med en mobil App eller med en Internet browser.

Banedanmark har netop nu, ud fra den store fleksibilitet og IT-sikkerhed, valgt Kibo Security Cloud i forbindelse med teknisk overvågning af overkørsler og passagerovergange på jernbanestrækningen mellem Nørresundby og Frederikshavn. Med Kibo Security Cloud-løsningen sikrer Banedanmark, at data opbevares sikkert og centralt i skyen. Samtidig gør Kibo Security Cloud det muligt for Banedanmark at være særdeles restriktive omkring adgang til videodata og data i øvrigt.

Mobile sikringsløsninger

Noget af det første, de messebesøgende møder, er nogle af Kibos mobile sikringsløsninger, nemlig den nye mobilport, Kibo Commercial Barrier, der har en tørvægt på små 100 kg og en vådvægt på 1000 kg. samt et mobilt højsikringshegn.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: