Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2018-10-22

Sectech præsenterer sit hidtil mest ambitiøse seminarprogram

AI og perimetersikring – sikkerhed, IoT og smarte byer – gratis vidensdeling på Sectech.. To overordnede temaer præger årets seminarprogram, der er det mest ambitiøse i Sectechs niårige historie, nemlig ”AI og perimetersikring” samt ”Sikkerhed, IoT og smarte byer - hvad er sikkerhedsbranchens rolle?”.

Der er ikke færre end 16 forskellige punkter på Sectechs seminarprogram.

Krumtappen i sikkerhedsmessen Sectech i Bella Center, 7.-8. november, er naturligvis de mange produkter, løsningsmodeller og tjenesteydelser, som udstillerne præsenterer på standene. Sectech afspejler virkeligheden og fortæller den besøgende, hvordan og i hvilket omfang sikkerhedsindustriens teknologi- og servicebaserede løsninger er i stand til at beskytte erhvervsliv, offentlige institutioner og steder.

Men Sectech er også vidensdeling. Denne vidensdeling sker på standene, men den sker i høj grad også i konferencelokalet, hvor der er ikke færre end 16 forskellige punkter på programmet.

En række miniseminarer på dansk og engelsk samt en paneldebat om moderne adgangskontrol (”Hvad kan systemerne gøre for kundens sikkerhed, effektivitet og ROI?”) vil give de besøgende på Sectech en rigtig god vidensopdatering.

Blandt seminarrubrikkerne kan nævnes ”Hvordan bruges AI i videoovervågning i dag?”, ”Intelligent videoanalyse og Machine Learning”, ”Hvordan kan AI gavne sikkerheden for samfund og erhvervsliv i praksis?”, ”Intelligente droner som vagtens forlængede arm”, ”Cybersikkerhed og traditionel sikring”, ”IoT og sikkerhed i lufthavnen: Sådan kan smart teknologi hjælpe personalet med at gøre det rigtige i kritiske situationer”.

Der er gratis adgang til såvel messe som seminarer.

Se hele seminarprogrammet her, samt hvordan du tilmelder dig.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: