Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2018-10-08

Seks teknologitrends inden for sikkerhed

Langt det meste af det, der vises på Sectech i København den 7.-8. november, er produkter eller tjenester baseret på elektronik. Mange af tendenserne inden for sikkerhedsteknologi er relateret til den digitale udvikling samt en prisudvikling, der gør teknologien mere tilgængelig. Her er de seks vigtigste trends, ifølge arrangøren AR Media International.

Den cloud-baserede AIA-central Enforcer fra Pyronix, som vises på Sectech i København, kombinerer flere trends. Den kan betjenes via appen ProControl+ sammen med Hikvisions kameraserier og har vundet udmærkelsen ”Intruder Product of the Year” i 2017 og 2018.

Smart teknologi bliver stadig mere intelligent. Udviklingen i retning mod kunstig intelligens (AI) bliver mere og mere tydelig, ikke mindst i videoovervågningsløsninger.

Biometriske løsninger bliver mere og mere pålidelige og efterspørges globalt, primært i form af ADK-læsere, som aflæser fingeraftryk, og kameraer, der kan bekræfte identitet via ansigtsaflæsning.

Mobile løsninger - efterspørgslen efter mobile løsninger er stigende på alle teknologiområder, takket være skyløsninger og nye kommunikationsteknologier som f.eks. NFC (se også særskilt punkt for cloudløsninger).

Cybersikkerhed. I et stadig mere opkoblet samfund har sikkerhedsteknologien sin plads, men det er i stigende grad gået op for sikkerhedsbranchen, at hackerangreb på netværksopkoblede produkter i sikkerhedssystemer er kommet for at blive, og branchen udvikler løbende løsninger til at stå imod angrebene. Når det drejer sig om at arbejde med cybersikkerhed og fortælle om, hvilke løsninger man har for at afværge problemet, ligger videoovervågningsproducenterne i top. Grunden er naturligvis, at både kameraer, NVR'er og VMS-systemer har været gateway til en række alvorlige og dyre netværksangreb.

Cloudløsninger bliver mere og mere accepterede også i relation til sikkerhedssystemer. Det er forbundet med store fordele at kunne fjernhåndtere et system. Skyen gør det nemmere at levere support til leverandøren og lette administrationen for systemadministratoren og brugeren. Cloudløsninger er også normalt grundlaget for SaaS-konceptet, som gør det muligt for forhandlere at forlade de produktorienterede salgsmodeller til fordel for mere serviceorienterede forretningsmodeller, hvor kunden kun betaler for de tjenester og funktioner, han anvender.

Perimetersikring er blevet et højaktuelt område, både hvad angår efterspørgsel og de muligheder, som moderne teknologi kan tilbyde med hensyn til præcision og omkostningseffektivitet. På dette område er der selvfølgelig også de mere traditionelle elektroniske alarmløsninger med IR-barrierer, hegnalarmer eller nedgravede vibrationsdetekteringsalarmsystemer. Men først og fremmest er det mørkeseende IP-kameraer og især termiske kameraer (varmekameraer) med bevægelsesdetektering og anden videoanalyse, der har slået igennem. I de senere år er den stadig mere prispressede radarteknologi kommet til ære og værdighed i kommercielle perimetersikringsobjekter. Dertil kommer kamera-udstyrede droner til overvågning af et område samt antidroner-systemer, der har til hensigt at registrere uønskede droner i et område og eventuelt fjerne dem.
Perimetersikring omfatter også sikkerhedssystemer med kameraer og videoanalyse, der aflæser køretøjers nummerplader for at afgøre køretøjets og førerens berettigelse. Det kan også være, at videoanalyseprogrammet reagerer på et køretøj, som har passeret et område flere gange i løbet af dagen, hvilket kunne tyde på forberedelse til en kriminel handling.

Alle disse trends kan opleves på Sectech, der finder sted den 7.-8. november i Bella Center.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: