Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2018-10-02

Axis åbner afdeling i Finland

Axis har ansat Jouni Virta som ny Key Account Manager for Finland. Han vil således være ansvarlig for at styrke og udvide Axis tilstedeværelse i det finske marked.

Jimmy Ek, salgschef Norden, Axis Communications.

Axis øger nu sin satsning i Finland ved at ansætte Jouni Virta og åbne en afdeling.

- Det er en vigtig del af vores strategi om at være til rådighed og møde vores kunder og partnere med kvalificeret og professionelt personale lokalt, siger Jimmy Eg, salgschef Norden, Axis Communications.

- Vi har længe været på udkig efter den rette kandidat til vores vigtige finske marked, hvor vi ser et stort vækstpotentiale. Med Jouni Virta får vi et værdifuldt boost. Jouni Virta er meget kompetent og har en lang og solid erfaring fra branchen.

Jouni Virta har tidligere arbejdet som Account Manager hos Panasonic, hvor han var ansvarlig for salg og forretningsudvikling for flere af selskabets nordiske kunder. Han har også været Account Manager hos Movial Oy.

- Det bliver meget spændende og sjovt at begynde at arbejde i Axix, siger Jouni Virta. Jeg ser frem til at udvikle et tæt og frugtbart samarbejde med vores finske partnere og bidrage til at udvikle vores tilbud og styrke Axis' førende position i det finske marked.

- Jouni Virta deler Axis’ værdier, hvilket var en vigtig parameter ved ansættelsen. Det betyder at være åben og lydhør over for sine kollegers idéer og kundernes behov, at tage ansvar, være engageret og arbejde sammen for at nå virksomhedens mål og skabe de bedste produkter og løsninger til kunderne, siger Jimmy Ek.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: