Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2018-09-26

Mange fordele med Vanderbilts nye ACT Enterprise

På Sectech i København 7.-8. november præsenterer Vanderbilt sin nye ACT Enterprise, der havde premiere på IFSEC-messen i London i juni, og som fik masser af positiv feedback fra de besøgende.


ACT Enterprise indeholder funktioner, som omfatter integration med Vanderbilts prisbelønnede SPC-indtrængningssystem, en smartphone-app og en ”rules mapping engine”. Med den nye rules mapping kan brugeren på få sekunder skabe regler for ADK-funktioner, indbrudsalarmfunktioner, kameraer , forskellige styringer og rapporter alene med drag-drop.

- Vores ACT Enterprise Apple og Android-kompatible apps giver overvågning i realtid, brugerstyring og administration fra din smartphone. Du kan aktivere og deaktivere alarmer, låse og åbne døre, autorisere brugere og kontrollere, hvem der er inde og hvem der er ude - uanset hvor du er. Sikkerhed har aldrig været mere praktisk, og du har aldrig været mere i kontrol, siger Andrew Fulton, Head of Access Control Product Line hos Vanderbilt.

En af hovedfunktionerne er brugervenlighed og enkelhed i ACT Enterprise's rules mapping for at muliggøre avancerede konfigurationer af forskellige systemindgange og output på tværs af adgangskontrolsystemet samt integrerede video- og indbrudselementer i et integreret system.

- Anvendelsen af rules mapping forenkler implementeringen af mere komplekse begivenheder / alarmer og tilhørende handlinger for installatøren / integratoren ved at tillade oprettelse af logiske forhold mellem systemelementer via en drag-drop grænseflade. Til slutbrugeren sikrer tilføjelsen af rules mapping, at systeminteraktioner kan introduceres problemfrit på hele systemet og dermed muliggøre en højere værditilvækst, både for sikkerheds- og forretningsbaserede funktionaliteter, siger Michael Moyna, Technical Product Marketing Manager hos Vanderbilt.

Integration vil fortsat være en prioritet, idet der lægges stor vægt på teknologipartnerskaber, som forbedrer Vanderbilts funktionalitet og tilstedeværelse i markedet. Ud over ACT Enterprise's integration med SPC interagerer løsningen nu også med Assa Abloys trådløse komponenter i Aperio-serien.

Endvidere kan brugerne styre SPC via Milestones SPC-plugin, som forbedrer kundeoplevelsen ved at tilbyde en tovejs-kommunikation med forbedring af en robust overvågningsløsning i overensstemmelse med filosofien om "kunden i første række ". SPC Milestone plugin indeholder muligheder som filtre til hændelsestransmissioner, fjernbetjening baseret på tilpasses kommandoprofil, mens ATS / ATP logs tilbyder gennemsigtig kommunikation.

Nye trådløse enheder

Vanderbilts nyligt lancerede SPC Wireless-enheder, der inkluderer detektorer, panikknapper, fobs samt en sender/modtager, vil også blive vist på Sectech. Enhederne er diskrete og smagfulde i design med slanke og moderne linjer til at supplere de indvendige stilarter i mange miljøer, såsom detailbutikker og boliger. Denne serie af produkter blev designet som svar på stigende forbruger-IoT-trends, og som et resultat af dette er der en betydelig indtjeningsmulighed for installatører til at øge deres SPC-porteføljeudbud.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: