Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2018-09-24

Sectech byder på verdensledende aktører

- Sectechs kvalitet er altid blevet værdsat, både hvad angår udstillere og besøgende. Dette er en begivenhed for sikkerheds-professionelle, og messen kan byde på globalt førende virksomheder inden for de fleste teknologisegmenter, siger Lennart Alexandrie, CEO for AR Media, der arrangerer Sectech. Messen finder sted den 7.-8. november i Bella Center i København.

Sectech flytter nu fra sit hotelmiljø til mere egnede lokaler i Bella Center, men messens format vil fortsat være kompakt, når sikkerhedsmessen for niende gang finder sted i København den 7.-8. november.

Assa Abloy, verdens førende inden for låse- og adgangskontrol er blandt udstillerne, ligesom på videoovervågningsområdet Milestone Systems og Genetec - de ubestridelige verdensledere inden for VMS.

Hikvision er verdens største producenter af videoovervågningsudstyr, og Axis har været globalt førende inden for IP-video, siden de lancerede det første IP-kamera i 1996. Endvidere er Bosch og Sony blandt udstillerne.

Til stede er også Vanderbilt, markedsleder indenfor sikringssystemer samt Optex, verdens førende indenfor indbrudsdetektorer såvel til indendørs som udendørs brug.

Arrangørerne er også godt tilfredse med, at Danmarks og sågar verdens største sikringsselskab, nemlig G4S, vil være til stede:

- G4S deltager kun sjældent på sikkerhedsmesser, og det var meget længe siden, vi så selskabet på en dansk sikkerhedsmesse. Derfor er vi meget tilfredse med, at virksomheden gør sit comeback på netop Sectech. G4S vil ikke blot udstille, men også holde et par seminarer, meddeler Lennart Alexandrie.

- Vi er meget glade for at kunne præsentere en så stærk udstillergruppe. De besøgende vil helt sikkert få et godt indblik i, hvor sikringsteknologien befinder sig i øjeblikket. Her er virkelig top-of-the-range inden for de pågældende teknologiområder, slutter Alexandrie.

Der er gratis adgang til Sectech mod registrering, enten on-line på forhånd eller ved indgangen.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: