Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-04-28

Lexon investerer i multikamerasystem fra Addsecure

Lexon har valgt en alt-i-én-løsning fra nordiske Addsecure Smart Transport, som giver fuld kontrol over Lexons ressourcer fra et enkelt system. Løsningen, der inkluderer køretøjskameraer, øger sikkerheden og sikrer mod ubegrundede krav og anklager.

Når medicin skal transporteres, skal det ske med forsigtighed og med overholdelse af strenge regler og krav. Derfor var det for den britiske medicinalgrossist Lexon vigtigt at finde en have en leverandør, som kunne stille med en pålidelig, innovativ løsning for hele køretøjsflåden - ikke mindst hvad angår temperaturovervågning.

Som den største grossist for uafhængige apoteker i Storbritannien med distributionscentre i Redditch, Dublin, Durham, Skotland og Leeds spiller Lexon en vigtig rolle i transporten af medicin og medicinske forsyninger.

Den skræddersyede løsning til Lexon inkluderer køretøjssporing, telematiktjenester, identificeringssystem for chauffører, temperaturovervågning og flere 4G-baserede kameraer i køretøjet.

Når medicin skal transporteres, skal det ske med forsigtighed og med overholdelse af strenge regler og krav. Derfor var det for den britiske medicingrossist Lexon vigtigt at finde en have en leverandør, som kunne stille med en pålidelig, innovativ løsning for hele køretøjsflåden - ikke mindst hvad angår temperaturovervågning. Flåden er på mere end 150 køretøjer, og den vokser hele tiden. Med temperaturadvarslen har Lexon nu en ekstra sikring mod, at varerne opretholder deres kvalitet under hele transporten og leveres intakt.

Alt-i-én-løsningen fra Addsecure Smart Transport gør det muligt for Lexon at have fuld kontrol over sine ressourcer fra et enkelt system. Det omfattende multikamerasystem i kombination med sporing af køretøjer giver virksomheden beskyttelse mod ubegrundede krav og anklager.

- Verilocation-platformen fra Addsecure er meget brugervenlig, hvilket var vigtigt for os, da vi vidste, at det ville blive en integreret del af vores daglige drift. Efterhånden som vi bliver mere fortrolige med teknologien og med support fra Addsecure Smart Transport-teamet i Storbritannien, vil vi forhåbentlig se en reduktion i vores månedlige køretøjsomkostninger og forsikringspræmier, siger Nishal Jamnadas, CFO i Lexon.

- Vi er overbeviste om, at de valgte løsninger vil hjælpe Lexon med at nå sine effektivitetsmål. Derudover vil den digitale dokumentation af virksomhedens køletransporter - via temperaturovervågning - i høj grad reducere virksomhedens og kundernes risici ved at gøre det lettere at præsentere bevismateriale og anden dokumentation, siger Andrew Overton, VP Smart Transport UK.

Addsecure Smart Transport UK skiftede navn fra Connexas den 31. marts 2021. Med en etableret tilstedeværelse i Storbritannien, EU, Nordamerika og Australien har virksomheden leveret sin ekspertise til transport- og logistikindustrien i over 20 år. Ved at gå ind under AddSecure-navnet styrkes tilbudet til transport- og logistiksektoren yderligere.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: