SecurityWorldMarket

07-12-2016

Web-TV: Det bedste fra Sectech 2016

– Vi synes, Sectech er en vigtig messe at være med på for at vise vores tilstedeværelse i Skandinavien, siger Erica Deri, Genetecs EMEA Channel Marketing Manager.

Detektor TV Magazine har zoomet ind på nogle af de mest spændende produkter, som blev vist på Sectech i København – blandt andet Sonys 4K-kamera SNC-VB770 og Iloqs NFC-drevne digitale cylinder Iloq NFC – begge produkter vandt en Detektor International Award.

Sectech i København 16.-17. november tangerede sin rekord med 1.032 besøgende. Detektor TV Magazine bad et antal udstillere om at give deres syn på messen, de hotteste trends, og hvordan det danske sikkerhedsmarked har det.

– Vi synes, det er en vigtig messe at være med på for at vise vores tilstedeværelse i Skandinavien og ikke mindst i Danmark. Nu, hvor vi har et team på plads i Skandinavien, er det meget enklere at penetrere markedet og det er både vigtigt for os og har et stort potentiale, siger Erica Deri, Genetecs EMEA Channel Marketing Manager.

– Det er meget let for os at møde en masse kunder her i løbet af to koncentrerede dage. Det ville tage meget længere tid, hvis vi skulle køre rundt i hele landet, konstaterer Jens Møller, Business Unit Manager hos Assa Abloy.

Se videoklippet her.


Tags


Leverandører
Tilbage til toppen