SecurityWorldMarket

25-04-2022

Milestone får rekordomsætning

Thomas Jensen og Lars Larsen er særdeles tilfredse med sidste års resultat.

Danske Milestone Systems lukkede 2021 med en rekordomsætning på 1,1 mia. DKK. Stigningen i omsætningen er ifølge selskabet drevet af stærke partnerrelationer, produktlanceringer og en fokuseret indsats på tværs af organisationen.

Milestone Systems opnåede en omsætning på 1,1 milliarder DKK, en stigning på 12 procent i forhold til året før. En fokuseret præstation fra Milestone-organisationen, nye produktlanceringer og kunder, der ønsker at installere eller opgradere deres sikkerhedsinfrastruktur, genererede vækst i omsætningen.

- 2021 var et succesrigt år for Milestone Systems. Vores brancheførende videostyringsplatform er i høj efterspørgsel, og vores team leverede en indsats i verdensklasse. Dette genererede en betydelig omsætningsvækst på trods af fortsatte Covid-restriktioner og mangel på forsyningskæder på flere markeder. Salget blev også drevet af den fortsatte udvidelse af vores kundebase, stærke fremskridt på hotelmarkedet samt nye industriudviklinger i smarte byer. Vi ser frem til at fortsætte med at udvikle vores tilbud i samarbejde med vores kunder og partnere, siger Thomas Jensen, CEO Milestone Systems.

Milestone forventer et fortsat positivt resultat i 2022, men den aktuelle globale udvikling kan udfordre præcise forudsigelser.

I 2021 udvidede Milestone Systems sit ledende ledelsesteam med to vigtige nyansættelser for at forstærke marketing og menneskelige ressourcer. Derudover ansatte virksomheden mere end 100 nye medarbejdere, og medarbejderstaben oversteg for første gang 1.000. De nye medarbejdere, der arbejder på tværs af den globale organisation, vil f.eks. udvikle og øge partnersalget og bidrage til nye teknologiske fremskridt. Cirka 500 medarbejdere er placeret på virksomhedens hovedkontor i Brøndby, Danmark.

Thomas Jensen tilføjer:

- Vi tror på People First. Vores team, kunder og partnere er vores mest værdsatte aktiver. Vi har investeret i dygtige personer for at tage os til næste niveau. Vi befinder os et godt sted, og vores platform hæver barren for videoteknologiske løsninger. Nu er det tid til at bygge fundamentet for fremtidig vækst støttet af vores nye kolleger, mens vi fortsætter med at forfølge vores ambitiøse vækststrategi.

Ud over de nyansatte har Milestone investeret i forskning og udvikling og iværksat nye, strategiske tiltag. CFO i Milestone, Lars Larsen, uddyber de økonomiske resultater for 2021 i forhold til disse investeringer:

- For yderligere at vækste vores stærke position på markedet har vi prioriteret at øge vores organisation for nye muligheder. Efter denne strategi er vores driftsindtægter 17 procent lavere end i 2020. Men Milestone opnåede stadig et tilfredsstillende resultat i 2020 på 122 millioner danske kroner før skat, en stigning på 83 procent fra året før, primært på grund af gunstige valutakurser, siger Lars Larsen.

2021-omsætningen repræsenterer det tredje år i træk, hvor Milestone-omsætningen overstiger 1 milliard danske kroner.


Tags


Leverandører
Tilbage til toppen