SecurityWorldMarket

16-04-2021

Kaspersky udnævner og ansætter

David Jacoby.

David Jacoby er udnævnt til vicedirektør for Kasperskys europæiske team af it-sikkerhedsanalytikere, GReAT (Global Research & Analysis Team), og Reidar Hallkvist er udnævnt til ny nordisk Enterprise Account Manager.

Som et led i Kasperskys planer om at udvide den Nordiske partnerkanal og udvide B2B-salget i Norden og Benelux, ansætter Kaspersky nu en ny Enterprise Account Manager, der bliver ansvarlig for Norden. Samtidig får it-sikkerhedsanalytikeren David Jacoby større ansvar og udnævnes til vicedirektør.

David Jacoby er udnævnt til vicedirektør for Kasperskys europæiske team af it-sikkerhedsanalytikere, Global Research and Analysis Team (GReAT). Her skal han fortsætte sit arbejde med at analysere it-sikkerhedstrusler i dybden, men får udvidet sit ansvarsområde og skal være med til at lede det europæiske team af it-sikkerhedsanalytikere hos Kaspersky. David lægger nu et ekstra lag på sin 11-årige karriere hos Kaspersky, hvor han hidtil har koncentreret sig om it-sikkerhedstrusler i Norden og Benelux.

Reidar Hallkvist er Kasperskys nye Enterprise Account Manager, hvor han skal hjælpe til med at udbygge enterprise-salget i Norden. Reidar kommer fra en stilling som Channel/Distribution Sales Manager i Norden og Baltikum for Thales eSecurity og før det var han Channel Sales Manager for Dell EMC.

Kaspersky har, på trods af det seneste ret specielle år, haft god vækst i Europa, og ansættelsen sker som et led i Kasperskys bestræbelser på at udbygge salget til både forbrugere, små og mellemstore virksomheder, samt de store enterprise-virksomheder.



Leverandører
Tilbage til toppen